Ματσάρι: «Δεν σταματάμε τώρα»

Ματσάρι: «Δεν σταματάμε τώρα»

Ματσάρι: «Δεν σταματάμε τώρα»

bet365

Η Ιντερ έχει πάρει δύο σερί νίκες και ο Βάλτερ Ματσάρι περιμένει την τρίτη το Σάββατο κόντρα στην Πάρμα προκειμένου να ηρεμήσουν όλοι.

Το 0-1 στην Τσεζένα και το 1-0 επί της Σαμπντόρια, με δύο πέναλτι του Μάουρο Ικάρντι, έχουν βοηθήσει ώστε να βελτιωθεί το κλίμα στις τάξεις των Νερατζούρι και κανείς δεν θέλει να σκέφτεται ότι δεν θα δοθεί συνέχεια. Οι Μιλανέζοι αντιμετωπίζουν το Σάββατο στο «Ενιο Ταρντίνι» την ουραγό Πάρμα που καίγεται για νίκη και ο Ματσάρι ζητάει σεβασμό στον αντίπαλο αλλά να μην το... παρακάνουν κιόλας οι παίκτες του.

«Πρέπει να υπάρχει σεβασμός για τον αντίπαλο καθώς η Πάρμα έχει πάρει λιγότερους βαθμούς από όσους άξιζε να πάρει. Είναι καλή ομάδα και θα είναι δύσκολο στην έδρα τους. Εχω εμπιστοσύνη, πάντως, στην ομάδα μου και πιστεύω ότι θα δώσουμε συνέχεια σε όσα έχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια μας, δεν πρέπει να σταματήσουμε. Θα πρέπει να είμαστε καλοί στην άμυνα, να κινηθούμε σωστά επιθετικά», είπε ο Ματσάρι, ο οποίος ρωτήθηκε για τον Αντόνιο Κασάνο, που είναι ο μόνος ως τώρα που το παλεύει για την Πάρμα: «Ξέρουμε τον Κασάνο, ξέρουμε τις δυνατότητες του αλλά είμαστε η Ιντερ και πρέπει να σκεφτόμαστε ως Ιντερ. Αν είμαστε καλοί, θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Αυτό το αποτέλεσμα θέλουν και οι τιφόζι, οι οποίοι εξακολουθούν να αποδοκιμάζουν τον Ματσάρι, ο οποίος μίλησε και για αυτό το θέμα: «Δεν με απασχολούν τα σφυρίγματα, με απασχολεί η ομάδα. Αυτό που με ανησυχεί είναι οι εξωτερικοί παράγοντες που επηρεάζουν τους ποδοσφαιριστές. Οπως και να έχει, στην δημοκρατία ο καθένας μπορεί να εκφράζεται όπως θέλει αλλά είμαστε επαγγελματίες και θα πρέπει σε κάθε ματς να τα δίνουμα όλα για αυτά τα χρώματα».

Ενας από αυτούς που πρέπει να τα δίνουν όλα αλλά προς το παρόν δεν το κάνει είναι ο Ροντρίγκο Παλάσιο, ο οποίος χάνει την μία ευκαιρία μετά την άλλη. Παρ' όλα αυτά, ο προπονητής του δεν αγχώνεται.

«Καταρχάς, είναι θετικό το γεγονός ότι παρουσιάζονται ευκαιρίες στον Ροντρίγκο. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργούμε καλά μπροστά και παράλληλα κάνει την σωστή κίνηση και ο ίδιος για να βγει σε θέση βολής. Από εκεί και πέρα, ίσως είναι κουρασμένος λόγω των τρεξιμάτων του και αυτό τον επηρεάζει στο τελείωμα της φάσης, ίσως είναι κάτι άλλο. Θα δούμε... Στη Νάπολι, για παράδειγμα, έλεγα στον Καβάνι, όταν περνούσε ανάλογη περίοδο, να μην το σκέφτεται καθόλου και το πρόβλημα λυνόταν γρήγορα. Το ίδιο πρέπει να κάνει και ο Παλάσιο».

 

SERIE A Τελευταία Νέα