Τα δεδομένα για τον Αμπιντάλ

Δημήτρης Τομαράς
Τα δεδομένα για τον Αμπιντάλ

bet365

Ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν έχει πάρει σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr καμία οριστική απόφαση για το μέλλον του. Γιατί αξιολογεί διαρκώς την τρέχουσα αγωνιστική του κατάσταση.

Για τον Γάλλο άσο και την πιθανή του αποχώρηση έχουν ακουστεί και γραφτεί πολλά το τελευταίο χρονικό διάστημα. Άλλα αναφέρουν ότι η σκέψη του έχει να κάνει με την υγεία του και άλλα με την οικογενειακή του κατάσταση και το γεγονός πως η σύζυγός του προτιμά την Βαρκελώνη σε σχέση με την Αθήνα. Η πραγματικότητα είναι όμως πως ο Ερίκ Αμπιντάλ δεν έχει πάρει ακόμα -όπως προκύπτει και από το περιβάλλον του- καμία τελική ή οριστική απόφαση για το ποδοσφαιρικό του μέλλον.

Η επιστροφή του στην Μπαρτσελόνα από κάποιο άλλο πόστο είναι επιθυμία ετών. Και είναι κάτι στο οποίο οι Καταλανοί είναι εδώ και καιρό θετικοί. Ο έμπειρος στόπερ ανά πάσα ώρα και στιγμή θα μπορούσε να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ακόμα και για να κλείσει τιμής ένεκεν την καριέρα του. Ή για να αναλάβει μία θέση στον σύλλογο. Ο ίδιος όμως επειδή είναι ένας πολύ σοβαρός και σωστός επαγγελματίας σέβεται απόλυτα το deal του με τον Ολυμπιακό.

Είναι μία μεγάλη προσωπικότητα και ένας άνθρωπος που δεν θέλει να δημιουργεί προβλήματα σε κανέναν. Το ζητούμενο για τον ίδιο έχει να κάνει κυρίως με το κατά πόσον θα μπορέσει να ανταποκριθεί (όπως ακριβώς αυτός θέλει) σε όλη την διάρκεια της χρονιάς που υπολείπεται για τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι όπως έχει διευκρινίσει και ο ίδιος το καλοκαίρι είναι σε αυτό το επίπεδο και μετέχει στο Τσάμπιονς Λιγκ επειδή θεωρεί πως έχει την δυνατότητα να προσφέρει. Στην περίπτωση που θα δει τα πράγματα αλλιώς θα πάρει και την ανάλογη απόφαση.

Οι απαιτήσεις άλλωστε σε μία ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός και με τρεις διοργανώσεις είναι πολλές και μεγάλες και δεν είναι εύκολα τα πράγματα για κανέναν παίκτη σε αυτό το επίπεδο. Γι' αυτόν ακριβώς τον λόγο ο Αμπιντάλ αξιολογεί συνεχώς την υπάρχουσα αγωνιστική κατάστασή του. Γιατί υπάρχει η παράμετρος του ότι παίζει συνεχώς και βασικός σε αγώνες με μεγάλη ένταση και αξιώσεις. Και στη Λίγκα και φυσικά στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τσεκάρει λοιπόν όλα τα αγωνιστικά δεδομένα και την παρουσία του στην ομάδα διότι ο πιο απαιτητικός άνθρωπος για την παρουσία του και τις επιδόσεις του δεν είναι άλλος από τον ίδιο του τον εαυτό. Εφόσον είναι στην συνέχεια στον βαθμό ετοιμότητας που επιζητά ο ίδιος τότε θα είναι όλα καλά.

Σε διαφορετική περίπτωση τα πράγματα μπορεί να αλλάξουν. Οι όποιες εξελίξεις πάντως για την περίπτωση του Αμπιντάλ θα δρομολογηθούν από τα τέλη Νοεμβρίου με αρχές Δεκεμβρίου και μετά. Όπως σας έχουμε γράψει από τις 12 Οκτωβρίου ο Ολυμπιακός ψάχνεται για έναν έξτρα στόπερ για την μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου. Ή τουλάχιστον το σκέφτεται αρκετά σοβαρά στην παρούσα φάση. Θυμίζουμε πως αυτήν την στιγμή ο Μποτία αντιμετωπίζει προβλήματα και ενώ ο Σιόβας δεν είναι ακόμα έτοιμος. Έτσι ο Μίτσελ πορεύεται με τον Αυλωνίτη -που μέχρι πρότινος δεν είχε συμμετοχές- και τον Αμπιντάλ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα