Εκτός για δέκα μέρες ο Ιμπαγάσα

Νίκος Τσιώκος
Εκτός για δέκα μέρες ο Ιμπαγάσα

bet365

Χωρίς τον Αριέλ Ιμπαγάσα θα αντιμετωπίσει τη Βέροια ο Πανιώνιος, με τον «Κάνιο» να έχει υποστεί διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου και να μένει εκτός για δέκα μέρες.

Την προετοιμασία του για την αυριανή εκτός έδρας αναμέτρηση με τη Βέροια ολοκλήρωσε σήμερα ο Πανιώνιος. Αυτό έγινε με μία προπόνηση στη Νέα Σμύρνη και στη συνέχεια ο Δημήτρης Τερεζόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή. Ο τεχνικός των «κυανέρυθρων» πήρε μαζί του 19 ποδοσφαιριστές, στους οποίους δεν είναι ο Αριέλ Ιμπαγάσα.

Ο Αργεντινός έχει υποστεί διάταση έξω πλαγίου συνδέσμου και θα μείνει εκτός δράσης για τις επόμενες δέκα μέρες, που σημαίνει ότι θα χάσει και το επόμενο ματς του Ιστορικού για το πρωτάθλημα, που είναι με την Καλλονή στη Νέα Σμύρνη.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Γιαννακόπουλος, Παπαδόπουλος, Σιώπης, Χατζηισαΐας, Παντίδος, Αργυρόπουλος, Πάνος, Τασουλής, Μητρόπουλος, Γκίνης, Μ. Γκέζος, Κολοβός, Μπούζας, Μασούρας, Γιάννου, Ντουρμισάι, Μπουμάλ, Φούντας, Οικονόμου.

Τέλος, να σημειωθεί ότι σήμερα πραγματοποιήθηκε η επίσημη φωτογράφιση της ομάδας με τα καινούρια κοστούμια από τη MEXX, τα οποία άπαντες φόρεσαν κατά την αναχώρησή τους για τη Βέροια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα