Η ΑΕΚ και ο Καλτσάς...

Η ΑΕΚ και ο Καλτσάς...

Γιώργος Τσακίρης
Η ΑΕΚ και ο Καλτσάς...

bet365

Η Ένωση... τρέχει τον προγραμματισμό της ενίσχυσης της για την επόμενη σεζόν και η περίπτωση του 24χρονου άσου της Βέροιας ανήκει στη συγκεκριμένη κατηγορία!

Στην ΑΕΚ από πέρυσι το καλοκαίρι που άλλαξαν τα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα προγραμματίζουν από πολύ νωρίς τις κινήσεις που θα κάνουν για την επόμενη σεζόν και αφορούν την ενίσχυση του ρόστερ της ομάδας εκεί που έχουν συναποφασίσει οι αρμόδιοι πως χρειάζεται προσθήκη, ή και προσθήκες.

Τα πάντα βασίζονται στην οργάνωση, τη ταχύτητα και τη μυστικότητα... Αφού τσεκάρουν και επιβεβαιώσουν ότι αξίζει η εκάστοτε περίπτωση ποδοσφαιριστή που παρακολουθούν – εξετάζουν, προχωράνε γρήγορα και άμεσα για να τελειώσουν τη μεταγραφή χωρίς να μπαίνουν στη διαδικασία της αναμονής και ειδικότερα (και σωστότερα) του πλειστηριασμού.

Αυτό συμβαίνει και φέτος με τους Ντούσαν Μπάγεβιτς και Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς (σ.σ.: πέρυσι το έκανε άριστα ο Λυμπερόπουλος) να προχωράνε τις υποθέσεις στις οποίες έχουν καταλήξει θετικά (προφανώς και σε επικοινωνία με τον Τραϊανό Δέλλα) προκειμένου να έχουν πάντα -επαναλαμβάνουμε- τον χρόνο βασικό σύμμαχό τους.

Μία από τις περιπτώσεις που φαίνεται πως θα προχωρήσει είναι (και) αυτή του Νίκου Καλτσά που αγωνίζεται στην Βέροια αφού από την ΑΕΚ τον τσεκάρουν και τον έχουν από... κοντά (στα... ραντάρ τους) από την περσινή σεζόν...

Σύμφωνα με πληροφορίες του gazzetta.gr δεν αποκλείεται ο 24χρονος μεσοεπιθετικός της ομάδας της Ημαθίας να είναι η πρώτη (τρόπος του... λέγειν) μεταγραφή της Ένωσης για τη σεζόν 2015-2016, αυτή δηλαδή που οι Κιτρινόμαυροι επιστρέφουν στην Σούπερ Λίγκα όπως επιβάλλει η ιστορία της (και όχι μόνο).

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Νίκος Καλτσάς μένει ελεύθερος το καλοκαίρι και φυσικά το όποιο deal μεταξύ των δυο πλευρών αναμένεται να κλείσει (και τυπικά) τον προσεχή Ιανουάριο (βέβαια υπάρχει η φήμη που κυκλοφορεί έντονα στον Βορά ότι ο παίκτης έχει ήδη τελειώσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ, ωστόσο αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί ούτως ή άλλως να επιβεβαιωθεί).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα