Μορένο: «Γκολ και με την Ξάνθη»

Gazzetta team
Μορένο: «Γκολ και με την Ξάνθη»

bet365

Να σκοράρει και στο παιχνίδι με την Ξάνθη, βοηθώντας τον Παναιτωλικό να πάρει τη νίκη, έθεσε ως στόχο ο Έρικ Μορένο.

Έχοντας σκοράρει και τα τρία γκολ στο παιχνίδι με τον Πανθρακικό, ο Έρικ Μορένο δεν θα μπορούσε να μην βγει MVP στην ψηφοφορία που γίνεται στο επίσημο site του Παναιτωλικού.

Η βράβευσή του έγινε την Παρασκευή στο Daniel Wine Bar που είναι χορηγός της ομάδας, με τον Κολομβιανό επιθετικό να θέλει να σκοράρει και κόντρα στην Ξάνθη.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ο κόσμος μένει ικανοποιημένος από τη δουλειά που κάνω. Τον ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε και πάλι με αυτό το βραβείο. Γι’ αυτό είμαι εδώ, για να δουλέψω για τον Παναιτωλικό και να πετύχουμε σημαντικά πράγματα. Το αφιερώνω στη γυναίκα μου, στους φιλάθλους και στους συναδέλφους συμπαίκτες μου. Θέλω και στο παιχνίδι με την Ξάνθη να βοηθήσω να πετύχουμε τη νίκη», τόνισε χαρακτηριστικά.

Την απονομή έκανε η ιδιοκτήτρια του DANIEL wine bar, Ντανιέλα Παπαηλία, που κατάγεται από το Μεξικό, αλλά ζει στο Αγρίνιο. «Νιώθω πολύ περήφανη που αγωνίζεται στην ομάδα μας ένας Λατίνος ποδοσφαιριστής, τον οποίο βραβεύουμε σήμερα. Λέω στην ομάδα μας, γιατί νιώθω ότι είμαι από εδώ. Έρχονται στο κατάστημά μας άνθρωποι από το Αγρίνιο, από τον Παναιτωλικό. Συγχαίρω τον Έρικ Μορένο και εύχομαι τα καλύτερα για τη συνέχεια», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα