Μέσα ο Ντουμίτρου στη Βέροια

Μέσα ο Ντουμίτρου στη Βέροια

Νίκος Τσιώκος
Μέσα ο Ντουμίτρου στη Βέροια

bet365

Ο Νικολάο Ντουμίτρου ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εντός έδρας παιχνίδι της Βέροιας με τον Πανιώνιο.

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία της Βέροιας για το αυριανό ματς (1/11 17:15) με τον Πανιώνιο.

Η «βασίλισσα του Βορρά» κερδίζει σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, έχει εξασφαλίσει τη συμμετοχή της στην επόμενη φάση του δεύτερου τη τάξει εγχώριου θεσμού και θέλει να παραμείνει στις ψηλές θέσεις της βαθμολογίας (είναι τρίτη πίσω από ΠΑΟΚ, Ολυμπιακό).

Με το πέρας της σημερινής προπόνησης, ο Χοσέ Γκρανέρο ανακοίνωσε την αποστολή έχοντας στη διάθεσή του και τον Νικολάο Ντουμίτρου, ο οποίος ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στη μέση.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Καντιμοίρης, Χίναρντ, Ραούλ Μπράβο, Καλί, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Μαλόν, Βεργώνης, Όστοϊτς, Μπατιόν, Μπαλάφας, Βάσκεθ, Ντουμίτρου, Μπεν, Καλτσάς, Γεωργιάδης, Μπαργκάν, Κάμπορα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα