Μέσα Ανάκογλου, έξω Γροντής...

Μέσα Ανάκογλου, έξω Γροντής...

Γιώργος Τσακίρης
Μέσα Ανάκογλου, έξω Γροντής...

bet365

Επιστροφή στην αποστολή της ΑΕΚ για τον νεαρό μέσο, εκτός για το ματς με Αχαρναϊκό ο Γροντής και πάλι ο Σοϊλέδης που εγκατέλειψε με ενοχλήσεις (ξανά).

Μάλλον αναμενόμενη πρέπει να χαρακτηριστεί η αποστολή της ΑΕΚ για τον αγώνα με αντίπαλο τον Αχαρναϊκό στην Ριζούπολη. Ο Τραϊανός Δέλλας που είδε τον Ανάκογλου να βγάζει κανονικά όλο το πρόγραμμα της προπόνησης από την αρχή της εβδομάδας τον επανέφερε και αν μπορεί να χαρακτηριστεί έκπληξη κάποια απόφασή του αυτή είναι το γεγονός πως δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Γροντή.

Εκτός και για τον αγώνα με τον Αχαρναϊκό είναι ο Σοϊλέδης για τον οποίο τα μαντάτα δεν είναι ευχάριστα. Ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ ένιωσε ξανά ενοχλήσεις (ενώ όλα έδειχναν ότι έφτασε η ώρα της συμμετοχής του σε ένα φιλικό τεστ της Ένωσης) και εγκατέλειψε την προπόνηση. Πλέον αναμένεται να γίνει απεικονιστικός έλεγχος με στόχο φυσικά να φανεί αν υπάρχει κάποια σοβαρή (πάλι) ζημιά.

Οι επιλογές του Έλληνα τεχνικού της ΑΕΚ για το Κυριακάτικο ματς είναι οι εξής; Ανέστης, Βούρας, Ανάκογλου, Αραβίδης, Γεωργέας, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Μάνταλος, Μπακάκης, Ντούνης Μ, Πεταυράκης, Πλατέλλας, Ρόβας, Σαρρής, Κορδέρο, Ντακόλ, Μπαρμπόσα, Μπρέσεβιτς, Ζόριτς και Φαγέ.

 

FOOTBALL LEAGUE Τελευταία Νέα