Τα κέρδη μετά τον Μπεργκ...

Τα κέρδη μετά τον Μπεργκ...

Νίκος Αθανασίου
Τα κέρδη μετά τον Μπεργκ...

bet365

Χρήστος Δώνης, Σπύρος Ρισβάνης, Ουασίμ Μπούι και Εμίρ Μπαϊράμι ήταν οι ποδοσφαιριστές που... πονοκεφάλιασαν ευχάριστα τον Γιάννη Αναστασίου στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Το 3-1 επί του Παναιτωλικού και η πρόκριση στους «16» του Κυπέλλου... σφραγίστηκε από την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ στην ενεργό δράση και την γκολάρα του Σουηδού επιθετικού που ξεσήκωσε την Λεωφόρο. Ο Γιάννης Αναστασίου είχε κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από το... come back του μεγάλου του επιθετικού «όπλου», ωστόσο, ο «mr.9» δεν ήταν ο μοναδικός παίκτης που ικανοποίησε τον Έλληνα τεχνικό και τον... ανάγκασε να μίλησει για έναν πολύ ευχάριστο «πονοκέφαλο» για τον καταρτισμό της ενδεκάδας.

Πάμε να δούμε, ποιοι άλλοι ξεχώρισαν το βράδυ της Πέμπτης και επιβεβαίωσαν πως το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε ανοδική πορεία...

ΧΡΗΣΤΟΣ ΔΩΝΗΣ

Για πρώτη φορά φέτος πήρε συνεχόμενα παιχνίδια, απέκτησε ρυθμό και καταθέτει στο γήπεδο την σκληρή δουλειά των τελευταίων ετών. Ο Χρήστης Δώνης δείχνει πιο ώριμος από ποτέ. Με εξαιρετική ανασταλτική συμπεριφορά και δημιουργικό παιχνίδι που έλειπε από τον άξονα του «τριφυλλιού». Ο Αναστασίου του έπλεξε το εγκώμιο και όπως όλα δείχνουν, φέτος είναι η χρονιά της καθιέρωσης για τον νεαρό ποδοσφαιριστής που είναι και... άρρωστος με τον Παναθηναϊκό!

ΟΥΑΣΙΜ ΜΠΟΥΙ

Μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου ήταν ωσεί παρών. Μέτρια παρουσία σε όλα τα παιχνίδια, εκτός κλίματος και μακριά από την ποιότητα που τον συνόδευε στο βιογραφικό του από τις ακαδημίες του Άγιαξ. Το τελευταίο δεκαπενθήμερο, ο Ολλανδός μέσος δείχνει σημάδια βελτίωσης. Απέναντι στην ομάδα του Αγρινίου φανέρωσε και τις επιθετικές του αρετές. Δεν είναι μόνο το γκολ. Είχε και εξαιρετικές μεταβιβάσεις της μπάλας, δημιουργικό παιχνίδι από τον άξονα.

ΣΠΥΡΟΣ ΡΙΣΒΑΝΗΣ

Με δεδομένο πως ο Γιώργος Κουτρουμπής δεν έχει ξεκινήσει καλά την σεζόν, η λογική έλεγε πως θα τον βλέπαμε περισσότερο. Έμεινε σε αρκετά ματς εκτός αποστολής, δεν έχει τον χρόνο που είχε πέρυσι. Παρόλα αυτά ήταν από τους κορυφαίους στο χθεσινό παιχνίδι. Μέχρι το σημείο που έδειχνε να ξεμένει από δυνάμεις. Έχει τεράστιο ταλέντο, ο Αναστασίου του κάνει προσεκτική διαχείριση, όμως, μόνο μέσα από τα παιχνίδια θα γίνεται ολοένα και καλύτερος.

ΕΜΙΡ ΜΠΑΪΡΑΜΙ

Έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από το πρόβλημα στην μέση. Το θέμα δεν είναι μοναχά ποδοσφαιρικό αλλά έχει να κάνει με την ποιότητα ζωής του Σουηδού ποδοσφαιριστή, ο οποίος έχει μάθει να ζει με τους πόνους. Τον τελευταίο μήνα έχει... φορτσάρει. Του λείπει η διάρκεια αλλά έχει κάνει μεγάλη πρόοδο, αρχίζει να γίνεται σημαντικός για το παιχνίδι της ομάδας του και αν είναι υγιής θα δώσει λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα