Έτοιμοι οι τρεις για Λεωφόρο

Έτοιμοι οι τρεις για Λεωφόρο

Μάκης Σταθάτος
Έτοιμοι οι τρεις για Λεωφόρο

bet365

Με τους Παπάζογλου, Δημούτσο και Ναπολεόνι να προπονούνται κανονικά συνεχίστηκε η προετοιμασία του Ατρομήτου για την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Οι τρεις παίκτες ξεπέρασαν τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν και τέθηκαν στην διάθεση του Ρικάρντο Σα Πίντο για το ματς με τους «πράσινους». Το πρόγραμμα τους συνέχισαν οι Μπρίτο και Κούρος.

Η προετοιμασία της ομάδας του Περιστερίου θα ολοκληρωθεί αύριο το απόγευμα και αμέσως μετά θα ανακοινωθεί η αποστολή που θα αποσυρθεί στο ξενοδοχείο.

* Για το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας ο Ατρόμητος θα υποδεχθεί αύριο (10.00) τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Χωράφας. Επίσης ο Ατρόμητος Κ15 στο πλαίσιο του αντίστοιχου πρωταθλήματος θα αντιμετωπίσει την Κυριακή (12.00) τον ΟΦΗ στο γήπεδο της Χωράφας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα