Βεργέτης: «Να πληγώσουμε τον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Βεργέτης: «Να πληγώσουμε τον Ολυμπιακό»

bet365

Αισιόδοξος ότι ο Αστέρας Τρίπολης είναι ικανός να κάνει την ζημιά στον Ολυμπιακό, εμφανίστηκε ο Στάικος Βεργέτης, τονίζοντας πως η ομάδα του με σωστή και οργανωμένη άμυνα θα διεκδικήσει τη νίκη.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του στην κάμερα της NOVA

Για το προσεχές ματς με τον Ολυμπιακό: «Είναι το δυσκολότερο παιχνίδι μας φέτος, απέναντι στον πιο δύσκολο αντίπαλο. Όταν ο πρωταθλητής έρχεται σε μια έδρα, σημάνει συναγερμός. Έχουμε φιλοδοξία να πληγώσουμε τον Ολυμπιακό. Ξέρουμε ότι έχει ταλέντο και ποιότητα και αν χάσουμε τη συγκέντρωσή μας θα το πληρώσουμε. Απέναντι σε μια τέτοια ομάδα δεν γίνεται να εστιάσεις σε έναν παίκτη συγκεκριμένα. Κοιτάμε συνολικά τη λειτουργία του Ολυμπιακού. Φυσικά έχει εξαιρετικές μονάδες, όπως ο Τσόρι, ο Φουστέρ και ο Μήτρογλου».

Για το αν υπάρχει αισιοδοξία: «Ασφαλώς και υπάρχει αισιοδοξία. Αν δεν έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας, καλύτερα να αλλάξουμε επάγγελμα. Η ομάδα μας αν εξαιρέσουμε το παιχνίδι με τη Μάιντς στη Γερμανία, έχει σκοράρει σε όλα. Θέλουμε να αμυνθούμε σωστά και οργανωμένα, όσο γίνεται καλύτερα, και να επιτεθούμε για να πάρουμε τη νίκη».

Όσο για τους αγωνιστικούς προσανατολισμούς της ομάδας του, είπε: «Θα επιλέξουμε τη ζώνη άμυνας στο χώρο του κέντρου, όπως στα περισσότερα παιχνίδια. Δεν θέλουμε να δώσουμε χρόνο και χώρο στον Ολυμπιακό να δράσει. Από εκεί και πέρα είναι στη δική μας ποιότητα και ταχύτητα να κάνουμε κάτι στις αντεπιθέσεις».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα