Βένος: «Ο Γαλανός έχει διάθεση να βοηθήσει»

Βένος: «Ο Γαλανός έχει διάθεση να βοηθήσει»

Gazzetta team
Βένος: «Ο Γαλανός έχει διάθεση να βοηθήσει»

bet365

Ο πρόεδρος των παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Άρη Γιάννης Βένος με δηλώσεις αναφέρθηκε στην προσπάθεια που κάνει στην ομάδα ο Γιώργο Γαλανός. Ενώ σχολίασε την κίνηση του Ζουμπουρίδη να μπει στον Ερασιτέχνη Άρη

Ο Γιάννης Βένος με δηλώσεις του στον ραδιοφωνικό σταθμό «Arena» αρχικά αναφέρθηκε για την κατάσταση στον Άρη λέγοντας τα εξής:
«Ο κ. Γαλανός προσπαθεί, έχει διάθεση να δώσει και δίνει. Δεν τον αμφισβητεί κανείς αλλά τα πράγματα γενικά δεν παν όπως τα περιμέναμε. Η περιρρέουσα ατμόσφαιρα δεν είναι εντελώς θετική. Όλα ξεκινάν από τα αποτελέσματα αλλά και αυτά έρχονται επειδή δεν γίνεται κάτι σωστά. Ήρθαν κάποια θετικά αποτελέσματα και ελπίζουμε να συνεχίσει η ομάδα έτσι».

Για τον Πάουλο Κάμπος: «Έχει δουλέψει στο παρελθόν στην Ελλάδα αλλά δεν ξέρω αν γνωρίζει την κατηγορία. Δεν ξέρω πού εργάστηκε όταν έφυγε από την Ελλάδα. Άφησε μια θετική εικόνα στον Αστέρα και ελπίζω να έρθει και να βοηθήσει τον Άρη να πετύχει τους στόχους του. Δεν τον ξέρω τον άνθρωπο».

Για τον Ζουμπουρίδη στον Ερασιτέχνη: «Ο κ. Ζουμπουρίδης είναι αναγνωρισμένος Αρειανός και μπαίνει μπροστά επειδή έχει διάθεση και εμπειρία να προσφέρει. Έχει γνώσεις και διάθεση και πιστεύω θα δώσει τη ηρεμία που έχει χάσει εδώ και χρόνια το τμήμα».

Για τη σημασία του ποδοσφαιρικού τμήματος: «Όλα ξεκινούν από το ποδοσφαιρικό τμήμα. Αν πάει αυτό καλά υπάρχει αγωνιστική ηρεμία, εισροή χρημάτων και πάντα κεντρικός άξονας είναι η παρουσία και η πορεία των τμημάτων αγωνιστικά. Όλα παίζουν ρόλο».

Για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει ο Άρης: «Βλέπουμε ότι ενώ πιστεύαμε πως θα είναι εύκολος ο δρόμος λόγω ονόματος και ανωτερότητα αγωνιστικής είναι τελικά δύσβατος επειδή όλες οι ομάδες παίζουν σαν να είναι σε τελικό. Ο Άρης δεν έχει αλλάξει πολύ από πέρυσι. Πρέπει να συνεχίσει σωστά για να κάνει ισχυρό κορμό και να επανέλθει του χρόνου στην Β’ και μετά στην Α’ εθνική».

Για την αποπομπή του Καλαιτζίδη: «Προϋπήρχε μια κακή συνεργασία με τον κ. Γαλανό. Αν τα αγωνιστικά πήγαιναν καλά βέβαια, δεν θα μπορούσε να τον διώξει».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα