Ερωτηματικό ο αντί-Τσόρι με Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Ερωτηματικό ο αντί-Τσόρι με Αστέρα

bet365

Σε μία ενδεκάδα περίπου στην λογική του ντέρμπι θα πάει με τον Αστέρα Τρίπολης ο Μίτσελ, εκτός από τον Μποτία και τον Τσόρι Ντομίνγκες. Ποιοι οι υποψήφιοι για να παίξουν πίσω από τον φορ.

Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ο Μίτσελ είχε καταλήξει σε διάταξη 4-2-3-1. Με τον Ρομπέρτο να είναι κάτω από τα γκολπόστ. Στην άμυνα από δεξιά προς τα αριστερά ήταν οι Ομάρ, Μποτία, Αμπιντάλ και Μαζουάκου. Ως προς τα συγκεκριμένα πρόσωπα η διαφοροποίηση θα έχει να κάνει με τον αντί-Μποτία. Ο Ισπανός θα προφυλαχθεί για να παίξει λογικά κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης ο Αυλωνίτης. Στον άξονα ήταν οι Μανιάτης και Μιλιβόγιεβιτς που αναμένεται να διατηρηθούν εκτός και εάν σπάσει αυτή η δυάδα με τον Ντινγκά (σ.σ. είναι κάτι που μπορεί υπό προϋποθέσεις να γίνει).

Το πιο μεγάλο ερωτηματικό όμως έχει να κάνει με τον αντικαταστάτη του Τσόρι Ντομίνγκες. Ο Αργεντινός άσος έχει πρόβλημα τραυματισμού και πρόκειται -όπως και ο Μποτία- να προφυλαχθεί από τον αγώνα ενόψει Γιουβέντους. Την θέση του διεκδικούν τρεις παίκτες: οι Κασάμι, Αφελάι και Φορτούνης. Ανάλογα με το ποιός εκ των τριών επιλεγεί θα υπάρξει και η σχετική τροποποίηση των τριών θέσεων πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Μήτρογλου.

Ο Μητρογκόλ είναι ο παίκτης που αποτελεί το φαβορί για την κορυφή της επίθεσης. Η άλλη λύση είναι ο Διαμαντάκος καθώς ο Μπενίτες δεν είναι ακόμα στο 100%. Εάν είναι ο Κασάμι τότε στα φτερά μπορεί να ξεκινήσουν οι Αφελάι και Φουστέρ (σ.σ. με τον Ισπανό πάντως να ψάχνει ακόμα τα κατάλληλα πατήματά του στο χορτάρι). Στην περίπτωση που ο Μίτσελ διαλέξει τον Αφελάι τότε θα πάει ο Κασάμι στο ένα εκ των δύο άκρων της επίθεσης.

Αυτό θα γίνει για να κατασταλάξει μετά ο Μίτσελ για την άλλη θέση, ανάμεσα στους υπόλοιπους διαθέσιμους χαφ. Υπάρχει όμως και η σκέψη για την επιλογή του Φορτούνη. Στην συγκεκριμένη περίσταση οι Αφελάι και Κασάμι θα είναι στις δύο πτέρυγες. Τις τελικές του αποφάσεις ο Ισπανός τεχνικός θα τις πάρει το αργότερο μέχρι το πρωί του Σαββάτου. Φυσικά η αποστολή πρόκειται να βγει μετά την προπόνηση της Παρασκευής και ενώ Μίτσελ και παίκτες γνωρίζουν καλά τις δυσκολίες που έχει ένα ματς με τον Αστέρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα