Παντελίδης στο gazzetta.gr: «Στον σωστό δρόμο ο Λεβαδειακός»

Δημήτρης Τομαράς
Παντελίδης στο gazzetta.gr: «Στον σωστό δρόμο ο Λεβαδειακός»

bet365

Ο Σάββας Παντελίδης σε συνέντευξή του στο Gazzetta.gr μιλάει για την αναμόρφωση του Λεβαδειακού, τους στόχους τους και την συνέχειά του.
Ο προπονητής του Λεβαδειακού εξηγεί στο Gazzetta τους λόγους που οι Βοιωτοί μπήκαν σε έναν σωστό δρόμο ως προς τα αποτελέσματα και τις εμφανίσεις τους σε πρωτάθλημα και Κύπελλο καθώς και για το μέλλον της ομάδας. Πιο αναλυτικά το τι μας είπε:
- Κόουτς θεωρείς πως ο Λεβαδειακός έχει μπει σε έναν σωστό δρόμο μετά τα τελευταία αποτελέσματα;
Ακόμα δεν μπορώ να πω ότι είμαστε σε σωστό δρόμο. Είμαστε όμως στην σωστή κατέυθυνση. Για να αναφέρεις πως μία ομάδα είναι στον σωστό δρόμο θα πρέπει να έχει έναν μήνα συνεχόμενο με καλή πορεία. Νομίζω όμως πως έχουμε στρέψει την ομάδα προς την σωστή κατεύθυνση.
- Τι άλλαξε στην ομάδα και και ήρθαν οι νίκες;
Η δουλειά είναι η ίδια. Απλά έγινε πιο κατανοητή στους ποδοσφαιριστές. Και οι παίκτες που είχαν μείνει πίσω, άρχισαν να έρχονται δυναμικά και να βοηθούν.
- Δεν παίζει όμως τον ρόλο της και η επιπρόσθετη πίεση όταν δεν έρχονται τα επιθυμητά σκορ;
Κοίταξε να δεις. Η πίεση είναι φυσιολογική. Ποδόσφαιρο χωρίς πίεση δεν υπάρχει. Εκτός και εάν έχεις επιλέξει να παίζεις με τους φίλους σου στην αλάνα. Όταν αποσυμπιέζεται όμως η ομάδα περνούν πιο εύκολα τα μηνύματα του προπονητή.
- Πως βλέπεις την συνέχεια της ομάδας;
Θεωρώ πως τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για την συνέχεια. Είναι τέτοιο το πρωτάθλημα που έχει πολλές δυσκολίες.
- Ποιό είναι το φετινό ζητούμενο για τον Λεβαδειακό;
Αυτήν την στιγμή και με την πορεία που είχαμε στις πρώτες αγωνιστικές στόχος είναι να κάνουμε κάτι καλύτερο από εβδομάδα σε εβδομάδα. Να βγούμε από την επικίνδυνη ζώνη. Κάποια στιγμή ήμασταν και τελευταίοι και σίγουρα αυτό δεν είναι καλό.
- Τι σχόλιο θα έκανες για τον επικείμενο αντίπαλό σας, την Καλλονή;
Νομίζω ότι έρχεται σε ένα δύσκολο σημείο για την ομάδα. Είναι ένα δύσκολο και συνάμα σημαντικό παιχνίδι.
- Που εστιάζεις ως προς το προφίλ της Καλλονής;
Είναι μία ομάδα πολύ επικίνδυνη στο μεσοεπιθετικό της κομμάτι. Εμείς θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και προσεκτικοί και στα 90 λεπτά επειδή έχει πολλούς, γρήγορους και τεχνίτες παίκτες.
- Έχεις πάρει έως τώρα ότι βοήθειες ήθελες από κομβικούς παίκτες;
Όχι, λόγω συγκυριών και προβλημάτων με τραυματισμούς δεν έγινε αυτό. Περιμένουμε όμως στην συνέχεια να πάρουμε κάτι καλύτερο.
- Ποιοί είναι οι δικοί σου στόχοι ως προπονητής;
Θέλω να πάμε την ομάδα όσο πιο καλά γίνεται. Να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά μπορούμε να και να προσφέρουμε κάτι όμορφο. Να παίζουμε καλή μπάλα και να παρουσιάσουμε στο γήπεδο κάτι σαν το πρώτο μέρος με τον Πλατανιά στο Κύπελλο. Αυτό είναι κάτι σαν οδηγός.
- Πόσο εύκολο θα είναι για τον Λεβαδειακό να έρθει μία γρήγορη παραμονή;
Καθόλου. Θα πρέπει να παίξουμε πολύ πιο καλά και πιο συγκεντρωμένα για να έρθει μία γρήγορη παραμονή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα