Ερμιονίδα-Απόλων Σμύρνης 0-1

Gazzetta team
Ερμιονίδα-Απόλων Σμύρνης 0-1

bet365

Μεγάλη νίκη στο 88' για τον Απόλλωνα Σμύρνης που επικράτησε 1-0 της Ερμιονίδας και πλέον θέλει ισοπαλία στο ματς με την αδιάφορη Βέροια για να πάρει την πρόκριση.

Μια ανάσα από την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου είναι ο Απόλλωνας Σμύρνης. Η ομάδα της Ριζούπολης, επικράτησε δύο λεπτά πριν το τέλος της Ερμιονίδας με 1-0 και πλέον είναι... αγκαλιά με την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πρώτο ημίχρονο οι δύο ομάδες είχαν τις δικές τους ευκαιρίες να ανοίξουν το σκορ, με τον Απόλλωνα στο 17' να χάνει την πρώτη της καλή στιγμή με τον Κυβελίδη να δίνει στον Ενρίκο και εκείνος με σουτ να αναγκάζει τον Πουρή να διώξει σε κόρνερ. Η Ερμιονίδα ωστόσο είναι αυτή που έχασε τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο καθώς είχε δύο δοκάρια!

Αρχικά στο 33' ο Καραδέμητρος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι, αυτή έσκασε στην γραμμή, με τον επόπτη να μην δείχνει όμως σέντρα κάτι που έφερε τις διαμαρτυρίες των γηπεδούχων... Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κραδέμητρος με νέα κεφαλιά έστειλε την μπάλα στο δεξί κάθετο δοκάρι του Πίτκα. Κάπως έτσι οι δύο ομάδες έμειναν στο μηδέν στο πρώτο μέρος...

Το δεύτερο 45λεπτο δεν είχε πολλές φάσεις και έπρεπε να φτάσουμε στο 88' για να έχουμε το γκολ της νίκης. Συγκεκριμένα, ο Βάντερσον έκλεψε την μπάλα στο κέντρο και με πλασέ έξω από την περιοχή έκανε το 1-0 και έδωσε την χρυσή νίκη στην ομάδα του.

Πλέον ο Απόλλωνας χρειάζεται μόλις έναν βαθμό κόντρα στην αδιάφορη Βέροια την τελευταία αγωνιστική για να βρεθεί στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Από την άλλη η Ερμιονίδα έχασε και τις όποιες μαθηματικές πιθανότητες είχε για πρόκριση στην επόμενη φάση...

Οι συνθέσεις:

Ερμιονίδα (Ρομπέρτο Μπολάνο): Πουρής, Μουσταφίδης, Σαμαράς, Κολόκας, Ιασωνίδης, Όμο (70' Κιοσές), Ταπέ, Βλαχόπουλος (75' Τσακόν), Καραδέμητρος (58' Συμελίδης), Σβόγιτς, Παβίσεβιτς.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Κωστένογλου): Πίτκας, Κυριάκος, Καρακώστας, Κύργιας, Γεωργίου, Χατζής, Φουκαράς, Βασιλαντωνόπουλος (46' Βάντερσον), Ενρίκο (70' Ηρακλής), Αλίπιο (58' Ανγκούλο), Κυβελίδης.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα