Τρεις επιστροφές στην Τρίπολη
Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στην Τρίπολη, με το ένα παιχνίδι να διαδέχεται το άλλο και από σήμερα το μυαλό όλων είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.
Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της Καλλονής να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση και τους υπόλοιπους να κάνουν κανονικά προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ-20.
Στα ευχάριστα της προπόνησης είναι ότι μπήκαν κανονικά στο πρόραμμα οι Μάσα, Ουσέρο και Γιαννιώτας, ενώ στο τελικό στάδιο επανένταξης μπήκε ο Γκόιαν, που έτρεξε για αρκετή ώρα σήμερα στο χορτάρι και αύριο θα λάβει μέρος στην προπόνηση. Από την κατάσταση του θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή της ομάδας.
Το πρόγραμμα θεραπεία τους συνέχισαν σήμερα οι Κιτοκό, Τιε Μπι, Κουρμπέλης και Τορμένα. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (19.30) με τον Ολυμπιακό.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
