Τρεις επιστροφές στην Τρίπολη

Gazzetta team
Τρεις επιστροφές στην Τρίπολη

bet365

Ευχάριστα νέα περίμεναν τον Στάικο Βεργέτη στην σημερινή πρωινή προπόνηση καθώς είδε τους Μάσα, Ουσέρο και Γιαννιώτα να συμμετέχουν στο πρόγραμμα εν όψει της αναμέτρησης με τον Ολυμπιακό.

Περιθώρια για ξεκούραση δεν υπάρχουν στην Τρίπολη, με το ένα παιχνίδι να διαδέχεται το άλλο και από σήμερα το μυαλό όλων είναι στον αγώνα του Σαββάτου με τον Ολυμπιακό.

Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα συνεχίστηκε σήμερα με τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν χθες εναντίον της Καλλονής να κάνουν ενεργητική αποκατάσταση και τους υπόλοιπους να κάνουν κανονικά προπόνηση, στην οποία συμμετείχαν και αρκετοί ποδοσφαιριστές από την Κ-20.

Στα ευχάριστα της προπόνησης είναι ότι μπήκαν κανονικά στο πρόραμμα οι Μάσα, Ουσέρο και Γιαννιώτας, ενώ στο τελικό στάδιο επανένταξης μπήκε ο Γκόιαν, που έτρεξε για αρκετή ώρα σήμερα στο χορτάρι και αύριο θα λάβει μέρος στην προπόνηση. Από την κατάσταση του θα κριθεί αν θα είναι στην αποστολή της ομάδας.

Το πρόγραμμα θεραπεία τους συνέχισαν σήμερα οι Κιτοκό, Τιε Μπι, Κουρμπέλης και Τορμένα. Το προπονητικό πρόγραμμα του Αστέρα θα συνεχιστεί αύριο το απόγευμα, με τον προπονητή της ομάδας Στάικο Βεργέτη να ανακοινώνει την αποστολή για τον αγώνα πρωταθλήματος το Σάββατο (19.30) με τον Ολυμπιακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα