Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 1-1 (4-2 πεν.)

Γιώργος Φραδελάκης
Μπαρτσελόνα - Εσπανιόλ 1-1 (4-2 πεν.)

bet365

Η Μπαρτσελόνα τα... χρειάστηκε απέναντι στην Εσπανιόλ (1-1), αλλά έστω και στα πέναλτι, ήταν αυτή που πανηγύρισε το Σούπερ Καπ Καταλονίας. Φοβερή ασίστ ο Σουάρες...

Πρώτος τίτλος της σεζόν για τους "μπλαουγκράνα", που παίζοντας με πολλές αλλαγές, έφτυσαν... αίμα για να καταβάλουν την αντίσταση της Εσπανιόλ και να πανηγυρίσουν το καταλανικό Σούπερ Καπ. Ο Λουίς Σουάρες πάντως αγωνίστηκε βασικός και ήταν αυτός που προσέφερε την καλύτερη φάση του αγώνα, αφού μία εκπληκτική ασίστ στον Πικέ «σκάβοντας» τη μπάλα μέσα στην περιοχή, ο διεθνή στόπερ άνοιξε το σκορ από το 15ο λεπτό.

Η αρχική πίεση ωστόσο για την ομάδα του Λουίς Ενρίκε δεν ήταν ικανή για να κλειδώσει και τη νίκη με ένα δεύτερο γκολ και στην επανάληψη η Εσπανιόλ πήρε τα ηνία του αγώνα. Από το 50' μάλιστα είχε φέρει και το ματς στα ίσια με την εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ του Αρμπίγια, κάνοντας το 1-1.

Στη συνέχεια μάλιστα χρειάστηκε και τις εξαιρετικές επεμβάσεις του Μάσιπ για να μπορέσει να κρατήσει την ισοπαλία, με τον 25χρονο πορτιέρο να αποτελεί μάλλον την πιο ευχάριστη είδηση για τους "πλαουγκράνα" από το συγκεκριμένο παιχνίδι, αφού συν τοις άλλοις έπιασε και τα πέναλτι των Αμπρίγια και Πάου Λόπεθ στη "ρώσικη ρουλέτα".

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα