Φιορεντίνα - Ουντινέζε 3-0

Φιορεντίνα - Ουντινέζε 3-0

bet365

Η Φιορεντίνα πέτυχε την τρίτη νίκη της στο πρωτάθλημα επικρατώντας εύκολα 3-0 της Ουντινέζε. Μόνος του πάλευε ο Καρνέζης, εξαιρετικός ο Μπαμπακάρ!

Μπαμπα-σόου και η Φιορεντίνα βρίσκει στο πρόσωπό του τον νέο ηγέτη της. Δυο γκολ και άνετη νίκη 3-0 κόντρα στην Ουντινέζε. Η αντίπαλος του ΠΑΟΚ είχε εξαιρετικά διαστήματα, έπαιξε πολύ καλή μπάλα και μείωσε τη διαφορά από την 3η θέση.

Η Φιορεντίνα μπήκε δυνατά στο ματς, αλλά βρήκε απέναντί της τον εξαιρετικό Καρνέζη, ο οποίος σε δυο περιπτώσεις νίκησε τον Μπαμπακάρ και τον Ιλισιτς, ειδικά στο τετ α τετ του Σλοβένουν έκανε μεγάλη επέμβαση. Οι «Βιόλα« είχαν τον έλεγχο, αλλά και την τύχη, αφού ο Ντι Νατάλε δυο φορές δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ο Καρνέζης πάλευε μόνος, ωστόσο στο 44' η Ουντινέζε δεν άντεξε και ο Μπαμπακάρ πέτυχε το 1-0. Με το... καλημέρα του β' μέρους ο Σενεγαλέζος θα μπορούσε να σκοράρει, αλλά ο Καρνέζης έκανε ακόμα μια εξαιρετική επέμβαση. Στο 70' πάντως δεν έχασε την ευκαιρία πετυχαίνοντας το 2-0. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Μπόρχα Βαλέρο στο 80'.

Φιορεντίνα: Νέτο, Σάβιτς, Μπασαντα, Αλόνσο, Πασκουάλ, Βαλέρο, Πιζάρο (62' Ακουιλάνι), Κούρτιτς, Ιλισιτς, Μπαμπακάρ, Κουαδράδο.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

SERIE A Τελευταία Νέα