Σκόνδρας: «Είχαμε συγκέντρωση»

Απόστολος Παγώνης
Σκόνδρας: «Είχαμε συγκέντρωση»

bet365

Ο Απόστολος Σκόνδρας αδελφός του Γιάννη Σκόνδρα αμέσως μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ εξερχόμενος από τα αποδυτήρια μίλησε για τον βαθμό της ισοπαλίας που πήρε ΠΑΣ Γιάννινα στην Τούμπα.

Ο 28χρονος κεντρικός αμυντικός των Ιωαννίνων υποστήριξε πως η ομάδα του δεν έχασε την αυτοσυγκέντρωση της σε όλο το 90λεπτό. «Ήμασταν σήμερα(σ.σ χθες) συγκεντρωμένοι σε όλη την διάρκεια του αγώνα. Αυτό έπαιξε πολύ μεγάλο ρόλο με τον ΠΑΟΚ να έχει τις ευκαιρίες πριν, αλλά και μετά το γκολ του Τζιόλη. Είμαστε πολύ χαρούμενοι γιατί πήραμε τον βαθμό που θέλαμε για να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας στο Κύπελλο».
Ο αμυντικός του ΠΑΣ ερωτηθείς για το παιχνίδι με την Καλαμαριά την τελευταία αγωνιστική στον όμιλο υποστήριξε τα εξής: «Για μας προέχει το παιχνίδι με τον Πλατανιά και στην συνέχεια αυτό με την Καλαμαριά». Ο Απόστολος Σκόνδρας ρωτήθηκε και για αν θα ήθελε να έπαιζε σήμερα αντίπαλος. «Θα ήθελα, αλλά ο Γιάννης είναι τραυματίας. Έχουμε παίξει αντίπαλοι όταν εγώ ήμουν παίκτης του Διαγόρα και ο Γιάννης του Ατρομήτου».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα