Κορνεγιά - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Κορνεγιά - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

Γιώργος Καραμάνος
Κορνεγιά - Ρεάλ Μαδρίτης 1-4

bet365

Ο Βαράν έκανε την πρώτη του ντομπλέτα και η Ρεάλ καθάρισε στο ρελαντί με 1-4 την Κορνεγιά, καθιστώντας διαδικαστική τη ρεβάνς των «32» του Κόπα ντελ Ρέι.

Δύο γκολ στην καριέρα του ο Βαράν δεν είχε βάλει ποτέ. Το έκανε λοιπόν κόντρα στην Κορνεγιά, την οποία η Ρεάλ διέλυσε εκτός έδρας με 4-1 και ουσιαστικά προκρίθηκε στους «16» του Κόπα ντελ Ρέι, μιας και η ρεβάνς είναι απλά διαδικαστικό θέμα. Ο Γάλλος σέντερ μπακ με ισάριθμες κεφαλιές από κόρνερ (10’, 36’) άνοιξε το δρόμο στους αναπληρωματικούς του Αντσελότι.

Ενδιάμεσα όμως έπειτα από λάθη στην άμυνα της Ρεάλ, ο Οσκαρ (20’) πανηγύρισε το πλασέ της ζωής του και την προσωρινή ισοπαλία. Στο 53’ ο Ερνάντες έπεσε, σηκώθηκε και πλάσαρε για το 3-2 (σκοράρει ένα σε κάθε 68 λεπτά), για να έρθει στο 75’ ο Μαρσέλο να πάρει το ριμπάουντ και να βάλει το 20ό γκολ του ως Μαδριλένος. Αυτή ήταν η ένατη διαδοχική νίκη της Ρεάλ στο Κύπελλο, επίδοση που είναι και η καλύτερη της στον θεσμό.

Ρεάλ: Κέιλορ Νάβας, Βαράν, Νάτσο, Καρβαχάλ, Αρμπελόα, Κεντίρα, Ιγιαραμέντι, Ισκο (76’ Μεδράν), Χάμες Ροδρίγκες (59’ Μαρσέλο), Ερνάντες, Μπενζεμά (76’ Ραούλ ντε Τόμας).

 

LA LIGA Τελευταία Νέα