Μπεργκ, η μεγάλη επιστροφή!

Μπεργκ, η μεγάλη επιστροφή!

Νίκος Αθανασίου
Μπεργκ, η μεγάλη επιστροφή!

bet365

Μετά από περίπου δύο μήνες και τον τραυματισμό του στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ο Μάρκους Μπεργκ συμπεριλήφθηκε στην αποστολή του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Δούλεψε σαν το... σκυλί. Τα έβαλε με τον χρόνο και την ανθρώπινη φύση. Τα κατάφερε! Ο Μάρκους Μπεργκ διέψευσε ακόμη και τις πιο αισιόδοξες εκτιμήσεις, αποδείχθηκε super fit όπως γράφαμε στην περιόδο της διακοπής και η επιστροφή του είναι πλέον γεγονός! Ο Γιάννης Αναστασίου συμπεριέλαβε τον Σουηδό επιθετικό στην αποστολή για το ματς κόντρα στον Παναιτωλικό και αναμένεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, ώστε σιγά-σιγά να είναι πανέτοιμος για ενδεκάδα!

Το πρόγραμμα των «πράσινων» περιλάμβανε αρχικά ζέσταμα, στη συνέχεια οικογενειακό δίτερμα και τέλος εξάσκηση στα στημένα. O Σίλντενφελντ προπονήθηκε ατομικά ενώ ο Ντίνας έκανε μέρος του προγράμματος.

Μετά το τέλος της προπόνησης ανακοινώθηκε η αποστολή για τον αγώνα με τους Αγρινιώτες, που θα διεξαχθεί στο «Απόστολος Νικολαΐδης», για την δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας ΟΤΕ.

Στη διάθεση του Γιάννη Αναστασίου βρίσκονται οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, , Σπυρόπουλος, Χουχούμης, Νάνο, Τριανταφυλλόπουλος, Ρισβάνης, Μέντες, Λαγός, Δώνης, Μπούι, Ατζαγκούν, Καρέλης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Πέτριτς, Σταματάκης και Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα