Ατρόμητος-Πανθρακικός 1-1

Μάκης Σταθάτος
Ατρόμητος-Πανθρακικός 1-1

bet365

Ο Πανθρακικός πήρε την ισοπαλία (1-1) με τον Ατρόμητο και έβαλε «φωτιά» στον όμιλο καθώς το παιχνίδι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ την τελευταία αγωνιστική θα είναι τελικός για τους Περιστεριώτες.

Η ομάδα της Κομοτηνής με αρκετές αλλαγές πήρε αυτό που ήθελε στο Περιστέρι περιπλέκοντας τα πράγματα στον 5ο όμιλο. Ο Ατρόμητος είχε και πάλι προβλήματα απέναντι στην κλειστή άμυνα των φιλοξενούμενων και χρειάστηκε μια προσωπική ενέργεια του Τάτου στο 78΄ για να ανοίξει το σκορ. Ωστόσο, στο 88΄ πλήρωσε τη μοναδική φορά που απειλήθηκε με τον Χασομέρη να διαμορφώνει το τελικό 1-1.

Με το γκολ αυτό ο Πανθρακικός μπήκε γερά στο κόλπο καθώς με νίκη την τελευταία αγωνιστική απέναντι στον Ηρακλή Ψαχνών και νικητή στην αναμέτρηση ΑΕΚ-Ατρόμητος περνάει σίγουρα στην επόμενη φάση.

Πιστός στο 4-4-1-1 έμεινε ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αλλάζοντας ωστόσο πρόσωπα σε σχέση με το τελευταίο ματς του πρωταθλήματος απέναντι στον Εργοτέλη. Ο Ατρόμητος από τα πρώτα λεπτά είχε την υπεροχή, με τον Πανθρακικό να έχει παθητικό ρόλο και το 4-3-3 του Άκη Μάντζιου να έχει περισσότερο αμυντικούς προσανατολισμούς.

Το πλάνο των φιλοξενούμενων φάνηκε να αποδίδει καρπούς αφού οι Περιστεριώτες απείλησαν για πρώτη φορά στο 23΄ με την κεφαλιά του Καραμάνου, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 30΄ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Αθανασιάδη. Στο 41΄ ο Ατρόμητος είχε δοκάρι από λανθασμένη απομάκρυνση του Εμπόου μετά από γύρισμα του Πίτου Γκαρσία. Αυτές ήταν και οι μοναδικές φάσεις του πρώτου μέρους, τους γηπεδούχους να έχουν την κατοχή και τους φιλοξενούμενους να αμύνονται σωστά.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος μπήκε αρκετά δυνατά στον αγωνιστικό χώρο, (με τον κύριο εκφραστή τον κορυφαίο της αναμέτρησης Γιάννη Κοντοέ) πίεσε προκειμένου να σημειώσει το γκολ που θα ξεκλείδωνε την πολυπρόσωπη άμυνα του Πανθρακικού. Το σουτ του Κοντοέ στο 47΄ πέρασε λίγο πάνω από την εστία του Αθανασιάδη, ενώ τρία λεπτά αργότερα ο Γκαρσία προσπάθησε να αιφνιδιάσει με απευθείας εκτέλεση κόρνερ.

Την λύση για τον Ατρόμητο έδωσε στο 78΄ ο Τάτος, ο οποίος με ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ κατάφερε να νικήσει τον τερματοφύλακα του Πανθρακικού. Στο 88΄ στη μοναδική ευκαιρία των φιλοξενούμενων ο Χασομέρης πλάσαρε τον Χαρμπούνοφ μετά από εξαιρετική ενέργεια του Μπαϊκαρά, παγώνοντας το Περιστέρι.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

Ατρόμητος (Σα Πίντο): Χαρμπούνοφ, Κοντοές, Λαζαρίδης, Ταυλαρίδης, Κιβρακίδης, Αγκουαζί, Γκαρσία (91΄ Λημνιός), Γεωργίου (85΄ Παπασπύρος), Ούμπιδες (69΄ Φάμπιο), Τάτος, Καραμάνος

Πανθρακικός (Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Εμπόου, Ποτουρίδης, Χασομέρης, Τσουμάνης, Μεχία, Οκάτσι (65΄Τριανταφυλλάκος), Καθάριος, Γκιγιέρμο (53΄ Μπαϊκαρά), Αράμπα

Η βαθμολογία του 5ου ομίλου

ΑΕΚ 4 (3-0)
Ατρόμητος 4 (2-1)
Πανθρακικός 2 (1-1)
Ηρακλής Ψαχνών 0 (0-4)

Η τελευταία αγωνιστική (7/1)

ΑΕΚ-Ατρόμητος (17:00)
Πανθρακικός-Ηρακλής Ψαχνών (17:00)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα