Οι Σουηδοί... καίγονται για τον Μπεργκ!

Οι Σουηδοί... καίγονται για τον Μπεργκ!

Νίκος Αθανασίου
Οι Σουηδοί... καίγονται για τον Μπεργκ!

bet365

Ο Μάρκους Μπεργκ είναι μια...ανάσα από την επιστροφή του και σουηδικό κανάλι βρέθηκε στο Κορωπί για να συνομιλήσει με τον επιθετικό του Παναθηναϊκού.

Δεν είναι μόνο οι οπαδοί του Παναθηναϊκού που περιμένουν πως και πως την επιστροφή του Μάρκους Μπεργκ αλλά και οι συμπατριώτες του για την Εθνική Σουηδίας! Το μεσημέρη της Τετάρτης βρέθηκε στο Κορωπί τηλεοπτικό συνεργείο από την σκανδιναβική χώρα προκειμένου να πάρει συνέντευξη από τον στράικερ του «τριφλλιού». Πρόκειται για το κανάλι «SVT Sport», το αντίστοιχο σουηδικό κρατικό, με τα στιγμιότυπα να παίζουν αύριο στην prime time ζώνη τους!

Ο λόγος της επίσκεψης τους και το timing μόνο τυχαίο δεν είναι. Έχει να κάνει με την επικείμενη επάνοδο του Μάρκους στη δράση ενώ ένας από τους δημοσιογράφους έλεγε χαρακτηριστικά πως «μακάρι να είναι υγιής και να επανέλθει και στην Εθνική, που θα τον χρειαστεί». Επίσης είχαν την ευκαιρία να μιλήσουν για αρκετή ώρα και με τους έτερους Σουηδούς του «πράσινου» ρόστερ, τον Εμίρ Μπαϊράμι και τον Βαλμίρ Μπερίσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα