Λεβαδειακός - Πλατανιάς 2-0
Σημαντικό βήμα πρόκρισης για τον Λεβαδειακό, που επικράτησε εύκολα του Πλατανιά με 2-0 και έπιασε στην 1η θέση τον Ηρακλή.
Οι γηπεδούχοι ήταν πολύ καλύτεροι, είχαν τον έλεγχο του αγώνα και έψαχναν για το γκολ. Αυτό, μάλιστα, δεν άργησε να έρθει, αφού στο 19' ο Ζίτο πήρε την κεφαλιά, με την μπάλα να βρίσκει στο κεφάλι του Ιτούα και να καταλήγει στο βάθος της εστίας των Κρητικών.
Και πριν καλά καλά συνέλθουν οι παίκτες του Πλατανιά, ήρθε το 2-0 από εντυπωσιακή εκτέλεση φάουλ του Μπορνταγκαράι, για να βάλει μία... τελεία στο παιχνίδι. Οι παίκτες του Χριστόπουλου δεν μπόρεσαν ποτέ να αντιδράσουν και να διεκδικήσουν την ανατροπή των δεδομένων, με τον Λεβαδειακό να ρίχνει τον ρυθμό και να κρατάει το υπέρ του σκορ μέχρι και το τελευταίο σφύριγμα.
Λεβαδειακός (Σάββας Παντελίδης): Στρατηλάτης, Νικολακάκης, Πίντερ (46’ Σάντσες), Κώτσιος, Μαχαίρας, Ζίτο, Γκόμεζ, Μιλοσαβλιεφ, Κονέ, Μπορνταγκαράι (84’ Ορτέγκα), Γιακουμάκης (64’ Οτέλο).
Πλατανιάς (Γιάννης Χριστόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Ζουμπουλάκης, Μπανανά, Ιτούα (68’ Δημήτρης), Ζαραδούκας, Μενδρινός (75’ Αγκιλέρα), Μαχαμάτ, Αποστολόπουλος, Γιακουμάκης (44’ Μπεριάν), Τόρες, Φιγκέιρα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
