Μπέος: «Έχω... κρυώσει με το ποδόσφαιρο»

Gazzetta team
Μπέος: «Έχω... κρυώσει με το ποδόσφαιρο»

bet365

Σε τηλεοπτική εκπομπή βρέθηκε ο Αχιλλέας Μπέος που μίλησε για όσα έχει περάσει από την ανάμιξή του στο ποδόσφαιρο...

Καλεσμένος της εκπομπής «Τα Καρντάσιανς» στον ΑΝΤ1 ήταν ο Αχιλλέας Μπέος. Ο δήμαρχος Βόλου, μίλησε για όσα πέρασε στη φυλακή 11 μήνες, για το αν ήταν δίκαια ή άδικα μέσα, αλλά και για πολλά θέματα που βασανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπως τα στημένα παιχνίδια.

Αναλυτικά όσα είπε:

Για το αν στήνονται αγώνες και αν έχει στήσει ο ίδιος: «Ότι γίνεται σε όλο τον κόσμο, γίνεται και στην Ελλάδα. Να έρθει ένας ποδοσφαιριστής ή προπονητής ότι εγώ του είπα να κάτσει να χάσει. Αν υπάρξει μια τέτοια κατάθεση, έστω κι εχθρό μου, δέχομαι να γυρίσω πίσω στη φυλακή».

Για το τι γίνεται σε όλο τον κόσμο: «Θα σας πω ένα παράδειγμα πριν δυο χρόνια. Στον αγώνα Λιόν – Ντιναμό Ζάγκρεμπ έπρεπε να νικήσει 7-2 στην Κροατία η Λιόν για να περάσει και έγινε. Στο Ντόρτμουντ – Μαρσέιγ, νικούσε 2-0 η Ντόρτμουντ κι έληξε 2-3 κι αποκλείστηκε ο Ολυμπιακός λόγω αυτού του αποτελέσματος. Συγκυρίες… Έχω κρυώσει με το ποδόσφαιρο μετά από αυτά που βίωσε».

Για το πως είναι στημένος ένας αγώνας: «Στημένος αγώνας σημαίνει, να προσπαθήσεις να φτιάξεις ένα παιχνίδι με οικονομικό όφελος. Αν παίζει Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός και το 0-0 βολεύει και τους δυο κι έρθει, για εμένα σαν παράγοντας δεν είναι στημένο. Αυτό γίνεται καθημερινά σε όλο τον κόσμο, είτε μας αρέσει, είτε όχι. Χωρίς να τους πεις κάτι, οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές θα το κάνουν ισοπαλία. Για το ευ αγωνίζεσθαι, δεν είναι σωστό. Όμως, για την ιστορία των ομάδων, για τα οικονομικά τους και για τα συμβόλαια των ποδοσφαιριστών δεν είναι λάθος. Το κάνουν μόνοι τους οι ποδοσφαιριστές. Γίνεται παντού αυτό, σε όλο τον κόσμο. Αγγλία, Ισπανία, Γαλλία. Δεν υπάρχει μέρος που να μην γίνονται όλα αυτά».

Για το πότε θα βγει η απόφαση για τον ίδιο: «Η πρόταση του συμβουλίου εφετών, δεν είναι απόφαση. Δεν σημαίνει ότι είσαι ένοχος, ούτε αθώος. Συνεπώς, θα πρέπει να περιμένετε πάρα πολύ για να έρθει η απόφαση».

 

Τελευταία Νέα