Τύρναβος - Αιγινιακός 2-1

Gazzetta team
Τύρναβος - Αιγινιακός 2-1

bet365

Αξία στην ισοπαλία με την Καλλονή έδωσε ο Τύρναβος, που επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού στην Λάρισα και πήρε προβάδισμα πρόκρισης.

Νίκη από... χρυσάφι, πέτυχε η ομάδα του Τύρναβου, που επικράτησε με 2-1 του Αιγινιακού και πήρε σημαντικό προβάδισμα για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου, αφού έστω και προσωρινά, έπιασε κορυφή. Η ομάδα από την Λάρισα, έδωσε νόημα στην ισοπαλία με την Καλλονή και πλέον έχει το πάνω χέρι στον όμιλο, με τον Ότα να την οδηγεί σε ένα τεράστιο τρίποντο.

Ο Αιγινιακός ήταν καλύτερος στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, όμως οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν την ουσία. Έτσι, στο 45' και στην πρώτη τους τελική που πήγε προς την εστία, ο Ότα με ένα πολύ όμορφο σουτ κατάφερε να νικήσει τον αντίπαλο τερματοφύλακαμε τον Τύρναβο να πηγαίνει στα αποδυτήρια με το προβάδισμα.

Στην επανάληψη, οι φιλοξενούμενοι μπήκαν με... άγριες διαθέσεις, αφού πίεσαν και παρά τις αρκετές χαμένες ευκαιρίες, τελικά κατάφεραν να ισοφαρίσουν στο 58', με τον Δεμηρτζόγλου να εκμεταλλεύεται την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας. Ο Αιγινιακός, πάντως, δεν μπορούσε να αρκεστεί στην ισοπαλία, οπότε συνέχισε να πιέζει και το... πλήρωσε.

Κόντρα στην ροή του αγώνα, σε μία υποδειγματική αντεπίθεση από τον Τύρναβο, ο Ότα κατέβασε ταχύτατα την μπάλα και μέσα από την περιοχή κατάφερε να πετύχει το δεύτερο προσωπικό του τέρμα, χαρίζοντας την νίκη στην ομάδα του. Με αυτή, ο σύλλογος από την Λάρισα έπιασε κορυφή με 4 βαθμούς, αφήνοντας πίσω του τον Αστέρα με 3, την Καλλονή με 1, ενώ ακόμα δεν έχει βαθμό ο Αιγινιακός.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα