ΑΟ Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

Νίκος Τσιώκος
ΑΟ Χανιά - Ολυμπιακός Βόλου 0-0

bet365

Ο Πάγκαλος αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, ο ΑΟ Χανιά έμεινε στο 0-0 με τον Ολυμπιακό Βόλου και έχασε την ευκαιρία να προκριθεί από τώρα στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

Για τον 8ο όμιλο του Κυπέλλου ο ΑΟΧ υποδέχτηκε στα Χανιά των Ολυμπιακό Βόλου. Οι Κρητικοί ήταν καλύτεροι στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα, είχαν τις ευκαιρίες, αλλά έπεσαν πάνω στον Κασμερίδη.

Ο γκολκίπερ των «ερυθρολεύκων» του Βόλου είπε «όχι» σε αρκετές περιπτώσεις (54' Πάγκαλος, 58' Γκότοβος), ενώ στο 60'... έβγαλε και το πέναλτι του Πάγκαλου. Ο Γιαλούσης ανέτρεψε τον Γουέλκαμ μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Παπαγεωργίου έδειξε την άσπρη βούλα.

Ο Πάγκαλος ανέλαβε την εκτέλεση, με τον Κασμερίδη να αποκρούει και να κρατάει το μηδέν για την εστία του. Το 0-0 έμεινε μέχρι τέλους και τα Χανιά σπατάλησαν την ευκαιρία να προκριθούν από τώρα στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οι συνθέσεις

ΑΟ Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Σικαλιάς, Παγώνης, Παπατζίκος, Γκότοβος, Εσόνο, Σιλιγαρδάκης, Καμινιώτης, Γουέλκαμ, Οικονομόπουλος (79' Καραλής), Μαρτσάκης (46' Πάγκαλος), Νύκταρης (46' Κρητικός).

Ολυμπιακός Βόλου (Νίκος Παντέλης): Κασμερίδης, Μακρυδημήτρης Γιαλούσης (65' Σκοπελίτης), Ζέρης, Μαργαρίτης, Κεσίδης, Ντιέγκο Μαρτίν, Μέζα (55' Πινάρες), Θέος, Νικολιάς (46' Ντινόπουλος), Διαμαντόπουλος.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα