Κούσας: Κλειδί της νίκης το πάθος!

Gazzetta team
Κούσας: Κλειδί της νίκης το πάθος!

bet365

Κόντρα στον Πανθρακικό ο Παναιτωλικός πήρε την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα και ο Γιώργος Κούσας αναφέρεται στην επιτυχία αυτή, αλλά και στην συνέχεια...

Ο αρχηγός του Παναιτωλικού τόνισε πως η ομάδα θα πάει ακόμη καλύτερα στην συνέχεια, μίλησε για το ματς της Πέμπτης με τον Παναθηναϊκό και κάλεσε τον κόσμο του Αγρινίου να είναι δίπλα στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Γιώργου Κούσα στην ιστοσελίδα Agrinio-Sports.gr έχει ως εξής:

-Μετά το πέρας ενός πολύ δύσκολου προγράμματος, ο Παναιτωλικός πήρε επιτέλους την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα απέναντι στον Πανθρακικό…

«Σίγουρα είχαμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή. Πιστεύω ότι καταφέραμε να πάρουμε κάποιους βαθμούς και σίγουρα το ότι καταφέραμε να κερδίσουμε, είναι ότι καλύτερο για την ομάδα μας. Έπρεπε να κάνουμε την πρώτη νίκη μας στο πρωτάθλημα και να συνεχίσουμε έτσι και στα επόμενα παιχνίδια».

-Ποιο ήταν το κλειδί της νίκης απέναντι στον Πανθρακικό;

«Το πάθος που δείξαμε σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού για να καταφέρουμε να κερδίσουμε, ήταν για εμένα το κλειδί της νίκης απέναντι στον Πανθρακικό».

-Το πρόγραμμα όμως δεν είναι εύκολο. Τώρα έχετε τον Παναθηναϊκό στην Λεωφόρο για το Κύπελλο και ελάχιστες μετά την Ξάνθη στο Αγρίνιο για το πρωτάθλημα…

«Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Βλέπουμε πως όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές. Εμείς πρέπει να κοιτάμε παιχνίδι παιχνίδι και να δουλεύουμε πάρα πολύ για να καταφέρουμε να κερδίσουμε όλες τις ομάδες».

-Βέβαια, ο Παναιτωλικός χρειάζεται αποτέλεσμα μέσα στην Λεωφόρο για να έχει ελπίδες πρόκρισης στο Κύπελλο…

«Σίγουρα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δυνατή έδρα απέναντι σε μια μεγάλη ομάδα. Εμείς θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε πάνω σε αυτό το παιχνίδι και να κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

-Οι στόχοι της ομάδας παραμένουν οι ίδιοι;

«Οι στόχοι πάντα ίδιοι είναι για εμένα. Δεν μπορεί να αλλάξει κάτι με μια νίκη. Χρειάζεται υπομονή από μας και τον κόσμο για να μπορέσουμε να συνεχίσουμε αγαπημένοι και πιστεύω ότι όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν».

-Τέλος, θα ήθελες να στείλεις ένα μήνυμα στον κόσμο της ομάδας;

«Θέλω να πω στον κόσμο ότι θέλουμε να είναι πάντα κοντά μας, να χειροκροτεί και εμείς θα κάνουμε ότι καλύτερο για την ομάδα μας».





Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα