«Η Ξάνθη βρίσκει το δρόμο της»

Gazzetta team
«Η Ξάνθη βρίσκει το δρόμο της»

bet365

Ο τερματοφύλακας της Ξάνθης, Μιχάλης Ζαρόπουλος τόνισε πως με την έλευση του Λουτσέσκου η ομάδα βρίσκει το δρόμο της και όλα θα πάνε καλά.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στο NovaΣΠΟΡ FM 94,6 :
Για το ματς με τη Νίκη Βόλου: «Αυτή τη φορά κάναμε τις ευκαιρίες γκολ. Αυτό μας οδήγησε στη νίκη».

Για την μέχρι τώρα πορεία της Ξάνθης στη Σούπερ Λίγκα: «Το φετινό πρωτάθλημα είναι και πάλι δύσκολο, ενώ πέφτουν τέσσερις ομάδες. Με την έλευση του κ. Λουτσέσκου πιστεύω πως η ομάδα βρίσκει το δρόμο της και όλα θα πάνε καλά».

Για τους έμπειρους παίκτες που ήρθαν φέτος στην ομάδα: «Αυτά τα παιδιά είναι πολύτιμα γιατί θα βοηθήσουν και τους μικρότερους με την εμπειρία τους. Πάντως έτσι και αλλιώς διαθέτουμε ένα καλό σύνολο».

Για την σειρά των αγώνων που ακολουθεί: «Κοιτάμε όλα τα ματς ξεχωριστά, αρχής γεννώμενης από το ματς της Πέμπτης για το Κύπελλο με τον ΟΦΗ στην Κρήτη».

Για το αν το φετινό πρωτάθλημα είναι πιο ανταγωνιστικό: «Το φετινό πρωτάθλημα όπως είπα είναι δύσκολο. Όλες οι ομάδες παλεύουν τα ματς μέχρι το τέλος και κανείς δεν μπορεί να θεωρεί ένα παιχνίδι εύκολο».

Για τον ανταγωνισμό με τον άλλο γκολκίπερ της ομάδας, Δημήτρη Κυριακίδη: «Ο ανταγωνισμός είναι πάντα χρήσιμος όταν είναι υγιής. Με τον Δημήτρη, που θα λείψει για λίγο καιρό ακόμη, συνεργαζόμαστε μια χαρά και αυτό βοηθάει και τους δυο μας».

Ποιον θαυμάζεις από το εξωτερικό: «Ο Κασίγιας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα