Μυρίζει... μπαρούτι στα Ψαχνά

Μυρίζει... μπαρούτι στα Ψαχνά

bet365

Εκτός ελέγχου μοιάζει η κατάσταση στον Ηρακλή Ψαχνών, με σοβαρά θέματα απειθαρχίας και τα νεύρα τεντωμένα! Έτοιμοι να... αντιδράσουν οι έμπειροι, αποδεκατισμένη η ομάδα στο ΟΑΚΑ.

Κακό είναι το κλίμα στην ομάδα του Ηρακλή Ψαχνών, με τον έλεγχο να έχει ξεφύγει και τα αποδυτήρια να μυρίζουν μπαρούτι! Ενδεικτικό, είναι και το σκηνικό, λίγο μετά την ισοπαλία κόντρα στον Άλιμο, όταν Ράντι και Γκαλούφας λίγο έλειψε να πιαστούν στα χέρια. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου από την Εύβοια, έκανε παρατηρήσεις στα αποδυτήρια, με τους τόνους να ανεβαίνουν και αίματα να ανάβουν.

Σαν να μην έφτανε αυτό, Νάκας, Χατζηστάμου και Πολίτης φρόντισαν να κάνουν χειρότερα τα πράγματα, αφού παραβίασαν κατά πολύ το ωράριο της ομάδας, ξενύχτησαν και τιμωρήθηκαν από τον προπονητή, μένοντας εκτός αποστολής για το σημερινό παιχνίδι. Αυτά, πάντως, δεν είναι τυχαία γεγονότα, αφού η κατάσταση γενικότερα μοιάζει εκτός ελέγχου.

Αναλαμβάνουν δράση οι έμπειροι
Τα σκηνικά αυτά, φαίνεται πως ήταν η... σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι, αφού οι πιο έμπειροι παίκτες του Ηρακλή μοιάζουν έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους. Μετά το παιχνίδι κόντρα στην ΑΕΚ, αναμένεται να υπάρχουν εξελίξεις, με επαφές μεταξύ παικτών, τεχνικού τιμ και εκπροσώπων της διοίκησης, με στόχο να βρεθεί μία λύση.

«Μισός» στο ΟΑΚΑ ο Ηρακλής
Μέσα σε όλα αυτά, υπάρχει και αγώνας, με τον |Ηρακλή να κατεβαίνει αποδεκατισμένος στο ΟΑΚΑ, όπου θα έρθει αντιμέτωπος με την ΑΕΚ. Πέρα από τους τέσσερις... παραβάτες, δεν υπολογίζονται ούτε οι Χρήστος και Βασίλης Πατσατζόγλου, ενώ απίθανο μοιάζει, ακόμα κι αν μπει στην αποστολή, να πάρει χρόνο συμμετοχής ο Τσιμότζι.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα