Αυλωνίτης: «Τρελάθηκα από τη χαρά μου»

Αυλωνίτης: «Τρελάθηκα από τη χαρά μου»

Gazzetta team
Αυλωνίτης: «Τρελάθηκα από τη χαρά μου»

bet365

Στον... έβδομο ουρανό βρισκόταν ο Τάσος Αυλωνίτης μετά το τέρμα που πέτυχε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, κάνοντας λόγο για μοναδικό συναίσθημα.

Από τον... παρ' ολίγον δανεισμό, στην απόλυτη αποθέωση. Ο 24χρονος αμυντικός κλήθηκε από “σπόντα” να παίξει στο “αιώνιο” ντέρμπι λόγω του τραυματισμού του Μποτία, παρ' όλα αυτά ήταν εκείνος που έβαλε φαρδιά-πλατιά τη σφραγίδα του στο παιχνίδι, αφού στην πρώτη κιόλας επαφή του με τη μπάλα, σημείωσε το “χρυσό” γκολ για τους “ερυθρόλευκους”.

Όπως είναι φυσικό έπλεε σε πελάγη ευτυχίας μετά το τέλος του αγώνα και σύμφωνα με το “Goal” έλεγε στα αποδυτήρια των Πειραιωτών: «Πήρα την κεφαλιά και στη συνέχεια άκουσα το γκολ από τον κόσμο. Γύρισα, είδα τη μπάλα στα δίχτυα και τρελάθηκα από τη χαρά μου. Μου βγήκε η ένταση στους πανηγυρισμούς, ήταν μοναδικό το συναίσθημα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα