Κάτσε: «Είμαστε όλοι μια γροθιά»

Κάτσε: «Είμαστε όλοι μια γροθιά»

Απόστολος Παγώνης
Κάτσε: «Είμαστε όλοι μια γροθιά»

bet365

Ο Έργκους Κάτσε με δηλώσεις του στο gazzetta.gr αναφέρθηκε στην άνετη επικράτηση του ΠΑΟΚ επί της Βέροιας, στο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά και στο φετινό μυστικό της αρμάδας του Αναστασιάδη.

Ο Αλβανός μέσος αρχικά αναφέρθηκε στη νίκη επί της Βέροιας η οποία συνδυάστηκε με μια εντυπωσιακή εμφάνιση λέγοντας τα εξής:

«Κάναμε καλό παιχνίδι, αυτή είναι η αλήθεια. Μετά την ήττα από την Φιορεντίνα για το Europa League έπρεπε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με την Βέροια. Γιατί σε μία μεγάλη ομάδα δυο συνεχόμενες ήττες δεν χωράνε και ειδικά στον ΠΑΟΚ».

-Πως εξηγείς το φετινό φαινόμενο μέχρι στιγμής ο ΠΑΟΚ να συνδυάζει σκορ και θέαμα. Πως βγαίνει αυτή η εικόνα στον αγωνιστικό χώρο;

«Παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και αυτό το βλέπουν όλοι όσοι έρχονται στο γήπεδο, αλλά και αυτοί από το σπίτι τους. Όλα τα παιδιά δίνουν τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο με σκοπό εμείς να βγαίνουμε νικητές σε κάθε αγώνα. Όσο παίζουμε σαν ομάδα δεν θα έχουμε πρόβλημα όποιον αντίπαλο κι αν έχουμε απέναντί μας».

-Από την φετινή ομάδα λείπουν τα βαριά ονόματα από το ρόστερ της ομάδας σε σχέση με πέρσι, ωστόσο παίζει καλύτερα. Ποιο είναι το "μυστικό";

«Δεν παίζει τόσο σημαντικό ρόλο αν υπάρχουν μεγάλα ονόματα στην ομάδα. Το σημαντικό είναι να είμαστε σύνολο, σαν μια γροθιά. Φέτος είμαστε πιο ομάδα τα πάντα λειτουργούν ρολόι. Αυτή τη θετική εικόνα που νιώθουμε εμείς οι ποδοσφαιριστές καθημερινά στις προπονήσεις στην συνέχεια την βγάζουμε στον αγωνιστικό χώρο. Αν συνεχίσουμε έτσι, θα έρχονται και τα αποτελέσματα που θέλουμε. Αυτός είναι ο στόχος κάθε αγώνα να είμαστε εμείς οι νικητές».

-Ο ΠΑΟΚ είναι τρεις συνεχόμενες αγωνιστικές πρώτος. Πόσο μπορεί να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα;

«Είναι νωρίς ακόμη να πούμε το οτιδήποτε, έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας και πολλά παιχνίδια δύσκολα. Χρειάζεται δουλειά και υπομονή απ' όλους μας για να κρατήσουμε την ομάδα ψηλά εκεί που της αξίζει».

-Ο Οκτώβριος ήταν ένας δύσκολος μήνας με συνεχόμενους αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη. Αντέχεται ως ποδοσφαιριστές αυτή την πίεση των συνεχόμενων αγώνων;

«Είναι δύσκολο το πρόγραμμα γιατί παίζουμε συνέχεια Κυριακή, Τετάρτη, Πέμπτη. Υπάρχει κούραση, αλλά εντάξει δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Αυτό το πρόγραμμα έχουμε. Πρέπει να κάνουμε τα πάντα, να παίζουμε καλά και να νικάμε».

-Έχεις "δέσει" καλά με τον Τζανδάρη στην μεσαία γραμμή, ακόμη ένα παιδί από τις Ακαδημίες του ΠΑΟΚ.

«Ο Φάνης βγήκε φέτος από την ομάδα, είναι πολύ καλός παίκτης. Υπάρχουν κι άλλα παιδιά που μπορούν να παίξουν στον ΠΑΟΚ. Αλλά πάνω απ' όλα επειδή είμαστε σε μεγάλη ομάδα πρέπει να δουλεύεις πολύ για να αντέξεις την πίεση».

-Μπορεί ο ΠΑΟΚ να κάνει τελικά πρωταθλητισμό με αυτό το ρόστερ;

«Όπως βλέπουμε και βλέπεται μπορούμε. Πιστεύω ότι μπορούμε να πάμε και καλύτερα. Αν συνεχίσουμε έτσι παιχνίδι με παιχνίδι, προπόνηση με προπόνηση, δεν θα έχουμε πρόβλημα. Αυτό είναι άλλωστε και το φετινό μυστικό του ΠΑΟΚ. Δεν κοιτάμε τι γίνεται στις υπόλοιπες ομάδες. Εμείς κοιτάμε μόνο την δική μας ομάδα και πως θα μπορέσουμε να κερδίσουμε τον κάθε αντίπαλο».

-Μετά την ήττα από την Καλαμαριά, θεωρεί πως ακολουθεί ένας "τελικός" για το Κύπελλο, με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα;

«Όλοι είναι τελικοί. Το μόνο που πρέπει να κάνουμε είναι να πάρουμε τους τρεις βαθμούς στον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα, γιατί χάσαμε από την Καλαμαριά και, τώρα, πρέπει να κερδίσουμε τα δύο επόμενα ματς του ομίλου».

-Σκοράρεις κιόλας στα τελευταία παιχνίδια

«Είμαι χαρούμενος που πετυχαίνω γκολ, αλλά πιο πολύ είμαι ικανοποιημένος που η ομάδα κερδίζει και αυτό είναι που θέλουμε όλοι να κερδίζει η ομάδα. Τι να το κάνω αν πετύχω γκολ και η ομάδα δεν κερδίζει. Δεν θα υπάρχει ικανοποίηση εσωτερική πρώτα απ’ όλα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα