Ντιναμό Μόσχας - Ρούμπιν Καζάν 0-2

Ντιναμό Μόσχας - Ρούμπιν Καζάν 0-2

bet365

Ήττα στη Μόσχα για την Ντιναμό, με την Ρούμπιν Καζάν να παίρνει τη νίκη 2-0 και να την πιάνει στην 5η θέση.

Η Ρούμπιν Καζάν επιβεβαίωσε την ανοδική της πορεία και έφυγε με μεγάλη νίκη 2-0 επί της Ντιανμό από την Μόσχα. Οι παίκτες του Τσερτσέσοβ απογοήτευσαν και έχασαν και άλλο επαφή από την κορυφή, με την Ζενίτ, που έχει ματς να παραπάνω, να είναι πλέον στο +10.

Το παιχνίδι ήταν ανοιχτό από το ξεκίνημα. Τη μεγαλύτερη αίσθηση έκανε η αδυναμία των γηπεδούχων να δημιουργήσουν, με τον Βαλμπουένα (13') να απειλεί πρώτος και τους φιλοξενούμενους να χάνουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 16', όταν ο Γκαμπούλοβ έβγαλε την κοντινή κεφαλιά του Πορτνιάγκιν. Οι παίκτες του Μπιλιλεντίνοβ έπαιξαν πιο οργανωμένα, όμως μέχρι το ημίχρονο οι Μοσχοβίτες έχασαν τις καλύτερες ευκαιρίες, με τον Ρίζικοβ να βγάζει δύσκολα τόσο το σουτ του Ζιρκόβ (37') όσο και την κεφαλιά του Βαλμπουένα (38').

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν νωρίς στο γκολ. Στο 48' μετά από λάθος του Κοζλόβ, ο Οζντόεβ έφυγε στην αντεπίθεση, με... κάποιον τρόπο πέρασε 3 παίκτες της Ντιναμό και πλάσαρε εύστοχα για το 0-1! Μετά το γκολ η απόδοση των γηπεδούχων έπεσε ακόμη περισσότερο, με τον Γκαμπούλοβ να κάνει μεγάλη διπλή απόκρουση στο 58' στα κοντινά σουτ των Κανούνικοβ και Πορτνιάγκιν.

Παρά τις προσπάθειες του Ρώσου γκολκίπερ να κρατήσει την ομάδα του στο παιχνίδι, η μοναδική κλασική ευκαιρία που έχασαν οι συμπαίκτες του ήρθε στο 61', όταν ο Κοκόριν αρχικά δεν έκανε καλό κοντρόλ, καθυστέρησε, όμως κατάφερε να κάνει το σουτ, για να δει την μπάλα να περνάει λίγο άουτ! Το τελικό 0-2 ήρθε στο 71', όταν μετά από σέντρα του Κουζμίν ο Κανούνικοβ κατέβασε πανέμορφα και πλάσαρε άψογα. Η τελευταία ευκαιρία ήρθε στο 81', με τον Ρίζικοβ να βγάζει το σουτ του Κοκόριν με τα πόδια.

Ντιναμό Μόσχας (Στάνισλαβ Τσερτσέσοβ): Γκαμπούλοβ, Μπίτνερ, Γκράνατ, Ντάγκλας, Κοζλόβ, Ντενίσοβ, Βενκέρ, Νομπόα (56' Ιόνοβ), Ζιρκόβ (75' Τζούτζακ), Βαλμπουένα, Κουράνι (56' Κοκόριν)

Ρούμπιν Καζάν (Ρίνατ Μπιλιλεντίνοβ): Ρίζικοβ, Κουζμίν, Κβιρκβέλια, Θέσαρ Νάβας, Ναμπιούλιν, Γκεοργκίεβ, Καμπόλοβ, Οζντόεβ (89' Κίσλιακ), Κανούνικοβ, Τζιτζιούν (88' Λιβάγια), Πορτνιάγκιν (62' Αζμούν)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE ΡΩΣΙΑΣ Τελευταία Νέα