Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Μήτρογλου

Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Μήτρογλου

Gazzetta team
Καλείται να δώσει εξηγήσεις ο Μήτρογλου

bet365

Εξηγήσεις θα κληθεί να δώσει ο Κώστας Μήτρογλου καθώς παράκουσε την εντολή του Μίτσελ και πήρε την πρωτοβουλία να εκτελέσει αυτός το πέναλτι που κέρδισε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι ο επιθετικός του Ολυμπιακού θα δεχθεί τις συνέπειες της ενέργειά του. Ακόμα δεν είναι γνωστό αν θα του γίνουν συστάσεις και προειδοποιήσεις ή κάποιο πρόστιμο.

Μάλιστα, δεν είναι η πρώτη φορά κατά την διάρκεια της θητείας του που έχει παρακούσει εντολή προπονητή του για εκτέλεση πέναλτι.

Την πρώτη φορά ήταν το 2008 στα προκριματικά του Champions League με την Ανόρθωση, όταν ανέλαβε και έχασε τελικά το πέναλτι και ενώ είχε δοθεί η εντολή να το εκτελέσει ο Λουτσιάνο Γκαλέτι.

Την δεύτερη φορά στις 20 Σεμπτεμβρίου του 2014, είχε λογομαχία με τον Τσόρι Ντομίνγκεζ επειδή είχε πάρει την οδηγία να το εκτελέσει. Σε εκείνο το ματς πάντως, ο Μήτρογλου ήταν εύστοχος από τα 11 βήματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα