«Δεν χάσατε ποτέ!»

Gazzetta team
«Δεν χάσατε ποτέ!»

bet365

Περίπου 30 οπαδοί του Παναθηναϊκού πήγαν στο Κορωπί μετά το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και «ντόπαραν» τους «πράσινους»! «Όλη η Ελλάδα είδε», είπαν στους παίκτες!

Παρά την ήττα στο Φάληρο, οι οπαδοί του «τριφυλλιού» βρέθηκαν κοντά στους παίκτες και τους έδωσαν το στίγμα για τη συνέχεια!

«Δεν χάσατε ποτέ και δεν μπορείτε να χάσετε από αυτούς. Παίξατε με ψυχή. Όλη η Ελλάδα είδε ότι μόνο έτσι μπορούσαν να μας βάλουν γκολ», τους είπαν χαρακτηριστικά!

Κάποιοι εκ των οπαδών μίλησαν με τους παίκτες, αλλά και με τον Γιάννη Αλαφούζο και τον Γιάννη Αναστασίου, εμψυχώνοντάς τους για τη συνέχεια!

Κάποιοι από τους νεαρούς παίκτες της ομάδας και οι περισσότεροι καινούργιοι, εξέφρασαν την απορία τους για τα όσα έγιναν στο ντέρμπι. «Δεν έχουμε ξαναδεί τέτοια πράγματα», έλεγαν χαρακτηριστικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα