H «άψογη διαιτησία» και το πριμ!

Gazzetta team
H «άψογη διαιτησία» και το πριμ!

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης μοίρασε συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού για τη νίκη στο ντέρμπι. Τι τους είπε. Άψογη η διαιτησία σύμφωνα με τους Πειραιώτες, πριμ στις 700.000 ευρώ.

Στα αποδυτήρια βρέθηκε ο Βαγγέλης Μαρινάκης μετά το τέλος του ματς, όπου μοίρασε συγχαρητήρια σε παίκτες και τεχνική ηγεσία για τις διαδοχικές νίκες με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό. «Συγχαρητήρια. Σας ζήτησα να κερδίσετε με Γιουβέντους και Παναθηναϊκό και το κάνατε. Σας ευχαριστώ για την προσπάθεια και τις νίκες σας», υπογράμμισε προς τους παίκτες ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, που έμεινε για περίπου 10 λεπτά στα αποδυτήρια. Όπως άλλωστε διέρρευσε οι «ερυθρόλευκοι» θα πάρουν πριμ της τάξεως των 700.000 ευρώ.

Όσον αφορά τη διαιτησία του ματς, οι Πειραιώτες τόνιζαν πως ήταν άψογη, αν και θα μπορούσε ο Καλογερόπουλος να αποβάλλει και τον Στιλ στην φάση του πέναλτι. Βέβαια, έχουν παράπονα από τις αντιδράσεις του Γιάννη Αναστασίου και του βοηθού του. Υποστήριζαν ότι μιλούσαν διαρκώς στον 4ο, ότι λειτουργούσαν συνέχεια με μη ενδεδειγμένο τρόπο, καθώς και για μία χειρονομία που έγινε προς τον Αμπιντάλ. Πιο συγκεκριμένα όταν ο Γάλλος είπε στον Αναστασίου πως μιλάει πολύ ο Στιβ Ρούτερ του προέβη σε άσεμνη κίνηση προς το μέρος του. Οι «ερυθρόλευκοι» τόνιζαν πως ο Παναθηναϊκός τους ευχαρίστησε για την φιλοξενία, και ελπίζουν πως θα τους το ανταποδώσει και στον επαναληπτικό.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα