Γιουβέντους - Παλέρμο 2-0 (vid)

Γιουβέντους - Παλέρμο 2-0 (vid)

bet365

Ο Χιλιανός επέστρεψε στα γκολ, ο Ισπανός πέτυχε το πρώτο φετινό και η Γιουβέντους με το χαλαρό 2-0 επί της Παλέρμο πήγε στο +3 από την Ρόμα.

Η ήττα από τον Ολυμπιακό πριν λίγες μέρες έκανε βαρύ το κλίμα γύρω από την Γιουβέντους και ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι περίμενε να δει μια αντίδραση κόντρα στην Παλέρμο. Οι Μπιανκονέρι, τελικά, έκαναν αυτό που έπρεπε και πήραν το τρίποντο, εκμεταλλευόμενοι έτσι και το 0-0 της Ρόμα με την Σαμπντόρια το Σάββατο, πετυχαίνοντας την 23η σερί νίκη στο Juventus Stadium!

Η Γιούβε δεν μπήκε τόσο δυνατά στον αγώνα όσο θα περίμεναν οι οπαδοί της, με συνέπεια η Παλέρμο να μην απειληθεί στο πρώτο 20λεπτο, πέραν μιας κεφαλιάς του Γιορέντε. Το πρόβλημα για την ομάδα του Αλέγκρι, που κινδύνεψε σε μια κεφαλιά του Βάσκες μετά από εκτέλεση κόρνερ, ήταν η -για ακόμη μία φορά- κακή απόδοση του Πίρλο που δεν επέτρεπε στους Τορινέζους να βρουν ρυθμό αλλά η λύση βρέθηκε. Στο 32' ο Περέιρα έκλεψε στο χώρο του κέντρου, ο Τέβες έκανε την κούρσα και την κατάλληλη στιγμή έστρωσε για τον Βιδάλ, που ερχόταν από αριστερά, για να γίνει το 1-0 με το πλασέ του Χιλιανού.

Το ματς ήταν πιο απλό στο δεύτερο μέρος για τους Μπιανκονέρι αφού το μόνο που είχαν να κάνουν ήταν να διαχειριστούν σωστά την κατάσταση και οι παίκτες του Αλέγκρι έψαξαν το δεύτερο γκολ που θα κλείδωνε το τρίποντο. Μπορούσαν να το βάλουν οι Βιδάλ και Μαρκίζιο, δεν το έκαναν αλλά στο 64' το 2-0 ήρθε από την κεφαλιά του Γιορέντε μετά από κόρνερ του Πίρλο. Αυτό ήταν και το πρώτο φετινό γκολ του Ισπανού, τον οποίο η Γιουβέντους χρειάζεται για τη συνέχεια σε Ιταλία και Ευρώπη.

Ο Αλέγκρι ξεκούρασε παίκτες με τις αλλαγές του, οι τιφόζι στην Curva Sud αποθέωναν τον Γιουβεντίνο Εντσο Μαρέσκα που μπήκε στο ματς για την Παλέρμο και ο Τζιοβίνκο έψαχνε ως το τέλος το γκολ αλλά στο 89' σημάδεψε το δοκάρι του Σορεντίνο με καλό σουτ εκτός περιοχής.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Ογκμπόνα, Μπονούτσι, Κιελίνι, Περέιρα (52' Λιχτστάινερ), Βιδάλ, Πίρλο (65' Πογκμπά), Μαρκίζιο, Ασαμόα, Γιορέντε, Τέβες (79' Τζιοβίνκο).

Παλέρμο (Μπέπε Ιακίνι): Σορεντίνο, Μουνιός, Γκονζάλες, Αντέλκοβιτς, Πιζάνο, Μπολτσόνι, Ριγκόνι (74' Μαρέσκα), Μπαρέτο (59' Μπελότι), Φεντάλ, Βάσκες (80' Κουέισον), Ντιμπάλα.

 

SERIE A Τελευταία Νέα