Μία ανάσα από Άρη ο Τοπαλίδης

Μία ανάσα από Άρη ο Τοπαλίδης

Γιώργος Φραδελάκης
Μία ανάσα από Άρη ο Τοπαλίδης

bet365

Ο Γιάννης Τοπαλίδης βρίσκεται μία ανάσα από την ανάληψη πόστου στον Άρη, είτε ως βοηθός προπονητή, είτε ως γενικός αρχηγός, αλλά οι πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν υπάρχει οριστική συμφωνία. Δεν "παίζει" του Λίνεν...

Οι “κίτρινοι” συνεχίζουν να βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή, μέχρι ωστόσο να γίνει το deal, προχωρούν ήδη στη στελέχωση του τεχνικού τιμ. Συγκεκριμένα υπάρχουν πολύ προχωρημένες επαφές με τον άλλοτε βοηθό του Ότο Ρεχάγκελ στην Εθνική ομάδα, Γιάννη Τοπαλίδη για να ανάληψη πόστου, χωρίς ωστόσο να έχει ξεκαθαρίσει ποιο θα είναι αυτό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αν ο νέος τεχνικός που έρθει είναι ξένος, τότε πιθανότατα ο 51χρονος τεχνικός θα είναι ο βοηθός του, στην περίπτωση ωστόσο που αναλάβει Έλληνας προπονητής τον Άρη, τότε ο Τοπαλίδης θα γίνει ο νέος γενικός αρχηγός της ομάδας. Θα πρέπει πάντως να σημειωθεί ότι οριστική συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές δεν υπάρχει, όμως μιλάμε για μία ουσιαστικά “τελειωμένη” υπόθεση.

Από εκεί και πέρα στον Άρη εξακολουθούν να ψάχνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή για τον πάγκο τους, με τη Γερμανία -όπως εδώ και μέρες σας έχει ενημερώσει το gazzetta- να αποτελεί μία από τις βασικές επιλογές. Στο πλαίσιο αυτό έγιναν άλλωστε και οι συζητήσεις με τον Έβαλντ Λίνεν, η υπόθεση του οποίου όμως δεν πρόκειται να προχωρήσει. Ο λόγος είναι ότι ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, της ΑΕΚ και του Πανιωνίου εμφανίζεται να ζήτησε να του εξασφαλιστούν οι μισθοί τριών χρόνων (!), με αποτέλεσμα -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- να... καεί το συγκεκριμένο “χαρτί”.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα