Τέρμα οι δικαιολογίες...

Τέρμα οι δικαιολογίες...

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Τέρμα οι δικαιολογίες...

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για όσα κωμικοτραγικά σε παγκόσμια πρωτοτυπία, συμβαίνουν στον ΑΡΗ και τον στόχο που πρέπει πάση θυσία να επιτευχθεί

Άλλη μία εβδομάδα... πρωτοτυπίας σε...παγκόσμια αποκλειστικότητα, πέρασε για τον ΑΡΗ. Την Κυριακή απολύθηκε από τον Γαλανό ο Καλαιτζίδης, την Δευτέρα ο ΑΣ έδιωξε τον Γαλανό, την Τετάρτη επανήλθε ο Γαλανός με τους οργανωμένους σαφέστατα να τον στηρίζουν, την Πέμπτη το πρωί είχε η ομάδα δυο προπονητές, το απόγευμα πήγε στην προπόνηση ο Μπουγιουκλής, την Παρασκευή ετοιμάζονταν για την κόντρα ρελάνς μέσω...USA o Καλαιτζίδης, το Σάββατο η ομάδα κέρδισε ίσως την μοναδική ομάδα με περισσότερα προβλήματα (4-1 την Καστοριά για το κύπελλο) και σήμερα ο ΑΡΗΣ ψάχνει για προπονητή. Ο ΑΣ περιμένει να αλλάξει διοίκηση, που θα οριστεί από το Ειρηνοδικείο για να...παραιτηθεί στην συνέχεια και να αντικατασταθεί από άλλο ΔΣ!!!

Από την Πέμπτη βέβαια ο Γιώργος Γαλανός διαπίστωσε τις δυσκολίες σε αυτό το κομμάτι με τις διαδοχικές αρνήσεις. Δεν είναι μόνο τα λεφτά που παίζουν ρόλο και έχω την αίσθηση ότι δεν είναι μόνο η...Γ εθνική που παίζει τον ρόλο της σε κάθε περίπτωση. Είναι όλη αυτή η κατάσταση που παρακολουθούν όσοι βρίσκονται εκτός συλλόγου και μόνο με... τρελοκομείο μπορεί να συγκριθεί για να μην γράψω τίποτα άλλο πιο χοντρό.

Προσωπικά δεν με ενδιαφέρει ποιος θα είναι πρόεδρος, ποιος θα είναι στον ΑΣ, ποιος θα είναι ο προπονητής και ποιοι οι παίκτες. Δεν χρειάζονται πολλά λόγια άλλωστε. Ένα και μόνο πράγμα. Όποιος και αν βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας παραγοντικά ή αγωνιστικά έχει αναλάβει ένα χρέος. Να ανέβει η ομάδα. Η άνοδος με ενδιαφέρει και καλείστε όσοι θα βρίσκεστε στα...κουμάντα να την πετύχετε. Δεν με νοιάζει πώς. Ας είναι και με γκολ, αλά... Βελώνης στο 93 του τελευταίου ματς. ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ σας είναι πλέον να ανεβάσετε την ομάδα ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ για να μην το πετύχετε. Απλά είναι τα πράγματα...

ΥΓ1 Να μην ξεχνάμε και την εκκαθάριση. Στις 3 Νοεμβρίου η ΓΣ των μετόχων της ΠΑΕ και μετά περιμένουμε τα αποτελέσματα που υποσχεθήκατε περί ολοκλήρωσης της εκκαθάρισης αλά...ΑΕΚ!

ΥΓ2 Στον ΑΣ οι εξελίξεις θα είναι ραγδαίες. Απλά το θέμα είναι τι θα γίνει μετά. Ειδικά μέσα στο Νοέμβριο.

ΥΓ3 Η απόφαση σκάνδαλο κατά του ΑΡΗ με 3 αγωνιστικές για ένα παιχνίδι στο οποίο δεν έγινε το παραμικρό ελπίζω να μην συνοδευτεί με νέο σκάνδαλο μη συνέχειας του αγώνα. Για όσους βιαστούν να σχολιάσουν με την καραμέλα ότι χτύπησε ο διαιτητής. Για την συγκεκριμένη φάση που ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΕ ότι δεν έγινε σκόπιμα ο ΑΡΗΣ τιμωρήθηκε με μια αγωνιστική. Τιμωρήθηκε παράλληλα βάση της απόφασης, με άλλες δυο ΓΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΕΝΤΟΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥ ΧΩΡΟΥ στα 42 δεύτερα πριν το τέλος ημιχρόνου. “Επεισόδια” που προφανώς ΤΑ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ αφού δεν τα “έπιασε” καμία κάμερα και οι ΓΚΟΣΤΜΠΑΣΤΕΡΣ κυνηγώντας μάλλον τα φαντάσματα του ελληνικού μπάσκετ, που το διοικούν εδώ και 100 χρόνια ανελλιπώς. Σαν τα...εκτεταμένα επεισόδια με την Κουρομπίλια που δημιουργήθηκαν από ένα μπουκάλι. Το ματς αν δεν συνεχιστεί θα συνιστά σκάνδαλο των σκανδάλων.

ΥΓ4 Πόσοι από τους ουδέτερους φιλάθλους μπορούν να πουν ότι έχουν άδικο οι Ιερολοχίτες με το πανό που σήκωσαν. Ή μήπως δεν πρέπει να ΔΙΑΚΟΠΕΙ η... αιώνια θητεία τους;

ΥΓ5 Ετοιμάζεται μία μεγάλη επιστροφή. Είναι έτοιμος ο...Πρόεδρος!

ΥΓ6 Άλεξ Κάλας πλέον δεν υπάρχει. Παίζει μόνος του ο Γαλανός, ας σκοράρει λοιπόν...

YΓ7 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!