Άγνωστοι άφησαν φέρετρο στη είσοδο του ΣΚΑΪ!

Gazzetta team
Άγνωστοι άφησαν φέρετρο στη είσοδο του ΣΚΑΪ!

bet365

Λίγες ώρες πριν το ντέρμπι Ολυμπιακού-Παναθηναϊκού, άγνωστοι άφησαν ένα φέρετρο με κεριά έξω από την είσοδο του δημοσιογραφικού ομίλου ΣΚΑΪ. Για απόπειρα κατατρομοκράτησης και φίμωσης κάνουν λόγο στον σταθμό.

Πρωτόγνωρα πράγματα συνέβησαν λίγες ώρες πριν την έναρξη του μεγάλου ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, με άγνωστους να αφήνουν έξω από την είσοδο του ΣΚΑΪ ένα φέρετρο με κεριά!

Από τον σταθμό, συνδέουν το ανεκδιήγητο αυτό συμβάν, με τις αποκαλύψεις που γίνονται στον χώρο του ποδοσφαίρου και μιλούν για απόπειρα κατατρομοκράτησης και φίμωσης από σκοτεινά συμφέροντα που λυμαίνονται το χώρο του ποδοσφαίρου.

Όπως καταγγέλλουν από τον ΣΚΑΪ, αυτή είναι η πολλοστή φορά που, τόσο ο σταθμός, όσο και οι δημοσιογράφοι του, γίνονται στόχος αδίστακτων ανθρώπων, όμως δηλώνουν έτοιμοι να συνεχίσουν ανεπηρέαστοι το έργο τους.

Επίσης από τον σταθμό αναφέρουν πως έχουν προηγηθεί δυο επιθέσεις με χειροβομβίδες εναντίον του κτηρίου του ΣΚΑΪ, μια απόπειρα εμπρησμού με βόμβες μολότοφ, μια επίθεση με ναυτική φωτοβολίδα, αναρτώνται σχεδόν καθημερινά πανό με υβριστικό περιεχόμενο απέναντι από τις εγκαταστάσεις του ΣΚΑΪ ενώ πριν από λίγες μέρες πραγματοποίησαν και συγκέντρωση έξω από το σταθμό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα