Ο ειδικός ρόλος του Μανιάτη για το ντέρμπι

Δημήτρης Τομαράς
Ο ειδικός ρόλος του Μανιάτη για το ντέρμπι

bet365

Ο Γιάννης Μανιάτης καθώς και άλλοι παλιοί παίκτες του Ολυμπιακού που ξέρουν καλά από ντέρμπι έχουν βάλει ήδη στο κλίμα τους... νέους της ομάδας, όπως και ο Σάββας Θεοδωρίδης.

Στον Ολυμπιακό υπάρχουν παίκτες που θα γευθούν φέτος για πρώτη φορά το τι σημαίνει ένα ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ποδοσφαιριστές όπως ο Μαζουάκου και ο Ομάρ θα παίξουν για πρώτη φορά σε τέτοιο παιχνίδι. Έτσι οι αρχηγοί της ομάδας όπως ο Μανιάτης καθώς και άλλοι παλιοί παίκτες έχουν επιφορτιστεί με τον ειδικό ρόλο να τους βάλουν για τα καλά στο κλίμα, κάτι που ήδη έχει συμβεί. Στο ίδιο πνεύμα και λογική λειτουργεί και ο εκ των αντιπροέδρων της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Σάββας Θεοδωρίδης, που είναι διαρκώς κοντά στην ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα