Σαμπντόρια - Ρόμα 0-0

Σαμπντόρια - Ρόμα 0-0

bet365

Η Ρόμα ήθελε να κάνει σαββατόβραδο στην κορυφή αλλά η Σαμπντόρια παραμένει αήττητη μετά το 0-0 στο «Λουίτζι Φεράρις».

Οι Τζαλορόσι έψαχναν στη Γένοβα το... φάρμακο για να ξεχάσουν την 7άρα από την Μπάγερν, οι Μπλουτσερκιάτι ήθελαν τη νίκη που θα τους έφερνε ισόβαθμους με τους Ρωμαίους. Σαμπντόρια και Ρόμα αλληλοεξουδετερώθηκαν τελικά και έμειναν στο 0-0, με τον Ρομέρο στο 82' να κάνει την απόκρουση του αγώνα σε κεφαλιά του Φλορέντσι. Βασικοί οι Τοροσίδης και Χολέμπας, που έπαιξαν όλο το 90λεπτο.

Από την αρχή του αγώνα η Ρόμα έδειχνε επηρεασμένη ψυχολογικά μετά το ματς με την Μπάγερν Μονάχου ενώ η Σαμπντόρια ήταν αρκετά προσεκτική αφού δεν ήθελε να αφήσει κενούς χώρους για τον αντίπαλο. Αυτό είχε ως συνέπεια το πρώτο 25λεπτο να περάσει χωρίς να γίνει κάποια αξιόλογη φάση παρά μόνο λάθη και από τις δύο πλευρές. Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για την Ρόμα, στο 30', με τον Ζερβίνιο να προσπαθεί να εκμεταλλευτεί την κατάσταση αλλά από πλάγια -και με τον Ρομέρο εξουδετερωμένο- πλάσαρε στο κάθετο δοκάρι ενώ τρία λεπτά μετά ο Ιβοριανός βρέθηκε ξανά σε καλή θέση αλλά δεν σούταρε όπως θα ήθελε. Αυτές ήταν και οι μοναδικές αξιόλογες φάσεις του πρώτου μέρους, το οποίο πέρασε αρκετά ήρεμα...

Στην πρώτη επίθεση της επανάληψης ο Ζερβίνιο έκανε ένα πλασέ που απέκρουσε ο Ρομέρο και στη συνέχεια ο ρυθμός ήταν ίδιος με του πρώτου 45λεπτου. Οσο περνούσε η ώρα, βέβαια, φαινόταν ότι η ομάδα που ήθελε περισσότερο τη νίκη ήταν η Ρόμα αλλά η Σαμπντόρια ήταν, όπως σε όλα τα ματς, οργανωμένη στον αγωνιστικό χώρο και δεν επέτρεψε στους Τζαλορόσι να απειλήσουν παρά μόνο με μια κεφαλιά του Αστόρι, μετά από κόρνερ, στο 67'. Δύο λεπτά μετά (69') ήταν η σειρά των Γενοβέζων να πλησιάσουν στο γκολ αλλά ο Οκάκα από πολύ κοντά, μετά το φάουλ του Γκαμπιαντίνι, πλάσαρε στον Θεό...

Η καλύτερη φάση τελικά του αγώνα έγινε στο 82', όταν ο Τοροσίδης σέντραρε από δεξιά και ο Φλορέντσι πήρε την δυνατή κεφαλιά από πολύ καλή θέση αλλά ο Ρομέρο έκανε τρομερή απόκρουση και κράτησε το 0-0.

Σαμπντόρια (Σίνισα Μιχαΐλοβιτς): Ρομέρο, Ντε Σιλβέστρι, Γκασταλντέλο, Ρομανιόλι, Ρετζίνι (68' Μεσμπά), Σοριάνο, Παλόμπο, Ομπιάνγκ, Γκαμπιαντίνι (86' Μπεργκέσιο), Οκάκα, Εντερ (83' Ρίτσο).

Ρόμα (Ρούντι Γκαρσία): Ντε Σάνκτις, Τοροσίδης, Αστόρι, Γιάνγκα-Εμπίβα, Χολέμπας, Φλορέντσι (83' Ιτούρμπε), Ντε Ρόσι, Ναϊνγκολάν, Ζερβίνιο, Τότι (77' Ντέστρο), Λιάγιτς (71' Πιάνιτς).

 

SERIE A Τελευταία Νέα