Σκέψεις για προεδρική επίσκεψη στο Ρέντη

Δημήτρης Τομαράς
Σκέψεις για προεδρική επίσκεψη στο Ρέντη

bet365

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης ενδέχεται να μεταβεί στο Ρέντη πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό για να μιλήσει στους παίκτες ενώ συνεχίζει να ισχύει πως θα τους επιβραβεύσει με νίκη.

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν σκέψεις για προεδρική παρουσία στο Ρέντη πριν την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, προκειμένου να μιλήσει o Βαγγέλης Μαρινάκης στους ποδοσφαιριστές για το μεγάλο ματς της Κυριακής. Ο διοικητικός ηγέτης των πρωταθλητών Ελλάδας από μέρους του πάντως έχει διευκρινίσει εδώ και μέρες προς τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου την σημασία του συγκεκριμένου αγώνα και την διάθεσή του να τους επιβραβεύσει για τις όποιες προσπάθειές τους και την εμφάνισή τους καθώς και για τη νίκη στο ματς. Το ζητούμενο εκτός από την πολύ καλή εικόνα των Πειραιωτών είναι σαφώς το τρίποντο, που θα δώσει άλλη ώθηση για την συνέχεια στον σύλλογο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα