Δοκίμασε Ντοσεβί στους βασικούς ο Μίτσελ

Δημήτρης Τομαράς
Δοκίμασε Ντοσεβί στους βασικούς ο Μίτσελ

bet365

Τον Ματιέ Ντοσεβί στο δεξί άκρο της επίθεσης δοκίμασε στους βασικούς το Σάββατο ο Μίτσελ που έβαλε μαζί στον άξονα τους Μιλιβόγιεβιτς και Ντινγκά.

Ο Μίτσελ δείχνει να... ψάχνεται για μία έκπληξη της τελευταίας στιγμής με τον Παναθηναϊκό. Αυτή μπορεί να είναι ο Ντοσεβί ή ο Ντουρμάζ ή ακόμα και ένα κέντρο με Ντινγκά-Μιλιβόγιεβιτς και όχι Μανιάτη. Ανάμεσα στις δοκιμές που έκανε το Σάββατο ήταν εκείνη με τον Ματιέ Ντοσεβί βασικό στο δεξί φτερό. Επίσης έβαλε μαζί στον άξονα τον Ντινγκά με τον Μιλιβόγιεβιτς. Γενικά ο Ισπανός φαίνεται πως θέλει να βγάλει έναν άσο από το μανίκι του τον οποίο δεν θα περιμένει ο Παναθηναϊκός. Το σίγουρο είναι πως θα έχει μία τελείως διαφορετική προσέγγιση με το περσινό παιχνίδι στο Φάληρο. Άλλον χειρισμό και διαφορετική λογική και αντιμετώπιση του αγώνα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα