Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 3-0

Παρί Σεν Ζερμέν - Μπορντό 3-0

bet365

Με δύο πέναλτι του Λούκας η Παρί επιβλήθηκε 3-0 της Μπορντό και κρατάει επαφή με την κορυφή.

Στόχος επετεύχθη για τους πρωταθλητές. Χωρίς τους Ιμπραΐμοβιτς και Καβάνι η Παρί βρήκε τις λύσεις και επιβλήθηκε δίκαια 3-0 της Μπορντό, για να κρατήσει επαφή με την κορυφή και να συνεχίσει στο νικηφόρο σερί που χτίζει τελευταία.

Το παιχνίδι τα είχε όλα. Οι παίκτες του Μπλαν μπήκαν με διάθεση να κυριαρχήσουν, είχαν την κατοχή, όμως δυσκολεύτηκαν να βρουν τα πατήματά τους επιθετικά. Το παιχνίδι κυλούσε χωρίς κάτι το ιδιαίτερο μέχρι το 28’, όταν ο διαιτητής Σαπρόν αποφάσισε να δείξει αυστηρή απευθείας κόκκινη στον Φαν Ντερ Βιλ για φάουλ στον Καζρί. Παρά την αριθμητική τους υπεροχή οι Γιρονδίνοι δεν κατάφεραν να πιέσουν και στο 37’ η ισορροπία αποκαταστάθηκε, όταν ο Ποκό αποβλήθηκε επίσης με απευθείας κόκκινη για σκληρό μαρκάρισμα στον Βεράτι.

Ο Νταβίντ Λουίζ έφτασε μία ανάσα από το γκολ από το φάουλ, όμως μετά την εκτέλεσή του η μπάλα τράνταξε το δοκάρι του Καρασό. Οι Παριζιάνοι ξανά κοντά στο γκολ στο 44’, όταν ο Βεράτι έχασε απίστευτη ευκαιρία προ κενής εστίας, όμως τελικά τα κατάφεραν στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους. Στιγμές νωρίτερα ο Καρασό είχε σώσει την Μπορντό στο τετ α τετ με τον Οριέρ (45+2’), όμως δεν μπόρεσε να κάνει τίποτα στην εκτέλεση πέναλτι του Λούκας. Ο Γιαμπαρέ είχε ανατρέψει τον Βεράτι εντός περιοχής και ο Βραζιλιάνος έκανε το 1-0 στο καλύτερο σημείο.

Η εικόνα δεν άλλαξε στην επανάληψη, με τους γηπεδούχους να έχουν την υπεροχή και να φτάνουν γρήγορα καις ε δεύτερο γκολ. Στο 49’ ο Παλουά τράβηξε τον Λούκας στην περιοχή και ο Σαπρόν έδειξε την άσπρη βούλα. Ο Λούκας νίκησε ξανά τον Καρασό και με το 2-0 όλα έδειξαν να τελειώνουν. Ο Σιρίγκου κλήθηκε για πρώτη φορά σε δράση στο 51’, όταν έβγαλε εντυπωσιακά το σουτ του Πλάζιλ, με τον Σάλα (73’) να χάνει την τελευταία καλή ευκαιρία για την Μπορντό και την Παρί να φτάνει και σε 3ο γκολ.

Στο 79’ ο Ματουιντί δεν κατάφερε να νικήσει τον Καρασό στο τετ α τετ, όμως στο 81’ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά, για να κάνει ο Λαβέτσι το πλασέ στην κίνηση και την μπάλα, αφού βρήκε και σε αμυντικό των φιλοξενούμενων, να καταλήξει στα δίχτυα για το τελικό 3-0.

Συνοπτικά το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής

Παρασκευή (24/10)

Τουλούζ-Λανς 0-2
(Ελ Τζαντεγιαουί, 27' Μπουριγκό)

Σάββατο (25/10)

Παρί-Μπορντό 3-0
(45+3' πεν., 50' πεν. Λούκας, 81' Λαβέτσι)

Μπαστιά-Μονακό (21:00)
Καέν-Λοριάν
Εβιάν-Ναντ
Ρεμ-Μονπελιέ

Κυριακή (26/10)

Ρεν-Λιλ (15:00)
Γκινγκάμπ-Νις (18:00)
Σεντ Ετιέν-Μετς (18:00)
Λιόν-Μαρσέιγ (22:00)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

LIGUE 1 Τελευταία Νέα