Με Λόρια, Απόνιο ο ΟΦΗ

Με Λόρια, Απόνιο ο ΟΦΗ

Gazzetta team
Με Λόρια, Απόνιο ο ΟΦΗ

bet365

Με τους Λόρια και Απόνιο να είναι στην αποστολή, θα υποδεχτεί τον Αστέρα Τρίπολης ο ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ.

Μία τελευταία προπόνηση στο ΒΑΚ πριν το αυριανό ματς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Γεντί Κουλέ (26/10 15:00) περιελάμβανε η σημερινή ημέρα για τους ποδοσφαιριστές του ΟΦΗ. Με το πέρας αυτής, ο Τζενάρο Γκατούζο ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριέλαβε τους Λόρια και Απόνιο, οι οποίοι ξεπέρασαν τους τραυματισμούς τους, όπως και ο Μιλιάζες.

Αντίθετα, εκτός έμεινε ο τραυματίας Περογαμβράκης, αλλά και οι Κουτσιανικούλης, Φερούζ, Μπανούσης, Γιαγκιόζης, με τον τελευταίο να ανανεώνει τις προηγούμενες ημέρες το συμβόλαιό του μέχρι το 2018.

Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Λόρια, Αγριμάκης, Αρτόλα, Στάθης, Μονιάκης, Μιλιάζες, Μειτέ, Τριποτσέρης, Αντελέγιε, Μακρής, Κάλαϊτζιτς, Λαμπρόπουλος, Ραζάκ, Μεραμβιασβίλι, Σίσιτς, Πετρόπουλος, Απόνιο, Τζορτζ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα