Έτοιμος για ΟΦΗ ο Αστέρας

Gazzetta team
Έτοιμος για ΟΦΗ ο Αστέρας

bet365

Δίχως προβλήματα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Αστέρα για το ματς με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ, με τον Στάικο Βεργέτη να παίρνει μαζί του 18 παίκτες.

Με μία προπόνηση την Τρίπολη, ο Αστέρας ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για την αυριανή αναμέτρηση με τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ (26/10 15:00). Οι Αρκάδες αφήνουν πίσω την ήττα από την Τότεναμ και θέλουν να φύγουν με τη νίκη από το Ηράκλειο, ώστε να διατηρηθεί ψηλά στη βαθμολογία.

Με το πέρας του προγράμματος, ο Στάικος Βεργέτης ανακοίνωσε την αποστολή, στην οποία συμπεριλήφθηκαν 18 ποδοσφαιριστές. Αναλυτικά, οι «εκλεκτοί» είναι οι Κοσίσκι, Θεοδωρόπουλος, Λούι, Παπαχρήστος, Κυριακόπουλος, Σανκαρέ, Μουνάφο, Ζησόπουλος, Ουσέρο, Τσοκάνης, Γιαννιώτας, Μάσα, Μπαράλες, Νίκο Φερνάντεθ, Ρόλε, Πάρα, Μπακασέτας και Μούκαμ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα