Με Μέντες στο ντέρμπι

Gazzetta team
Με Μέντες στο ντέρμπι

bet365

Κανονικά στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για το ντέρμπι είναι ο Νταβίντ Μέντες. Εκτός αποστολής έμειναν Μάρκους Μπεργκ και Θανάσης Ντίνας.

Χωρίς προβλήματα και με ανεβασμένη την ψυχολογία μετά και την επίσκεψη των οργανωμένων, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναθηναϊκού για το μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό.

Ο Γιάννης Αναστασίου, για ακόμη μία μέρα είδε τον Νταβίντ Μέντες να βγάζει κανονικά το πρόγραμμα της προπόνησης και να τίθεται στην διάθεσή του για το ματς της Κυριακής. Το ίδιο όμως δεν συνέβη και με τον Μάρκους Μπεργκ...

Ο Σουηδός αν και γυμνάστηκε χωρίς ενοχλήσεις δεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, όπως και ο Θανάσης Ντίνας λόγω του τραυματισμού που αποκόμισε στο πρώτο ημίχρονο του παιχνιδιού στο Αϊντχόφεν...

Αναλυτικά την αποστολή αποτελούν οι: Κοτσόλης, Στιλ, Αναγνωστόπουλος, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Χουχούμης, Σπυρόπουλος, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Νάνο, Μέντες, Ζέκα, Λαγός, Δώνης, Πράνιτς, Μπούι, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλης και Κλωναρίδης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα