Εμπολι - Κάλιαρι 0-4

Εμπολι - Κάλιαρι 0-4

bet365

Το θεωρητικά αμφίρροπο Εμπολι-Κάλιαρι κρίθηκε από το πρώτο 45λεπτο, διάστημα στο οποίο οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με 0-4, το οποίο έμεινε ως το τέλος.

Ως οπαδός της Ρόμα, ο Ζντένεκ Ζέμαν σίγουρα έμεινε άφωνος με αυτό που είδε από τους Βαυαρούς στο πρώτο 35λεπτο της αναμέτρησης του «Ολίμπικο» πριν λίγες μέρες. Ως προπονητής της Κάλιαρι, σίγουρα απόλαυσε το γεγονός ότι η ομάδα του έκανε ακριβώς το ίδιο πράγμα στην Εμπολι, σε ένα ματς που άξιζε... έξι βαθμούς αφού οι δύο ομάδες έχουν ως στόχο την παραμονή.

Οι Σάρδοι άντεξαν στην πίεση που άσκησαν οι Τοσκανοί στο πρώτο ημίωρο και από εκεί και πέρα πάτησαν γκάζι και... μην τους είδατε! Στο 31' ο Σάου, από ελεγχόμενη θέση, έκανε το 0-1 με το 4ο φετινό γκολ και στο 36' ο Αβελάρ με υπέροχη εκτέλεση φάουλ έγραψε το 0-2. Αμέσως μετά, στο 38', η Κάλιαρι κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του Εκνταλ από τον Βαλντιφιόρι και ο Αβελάρ από τα 11 βήματα ανέβασε το σκορ στο 0-3, για να έρθει και το 0-4 από τον Εκνταλ στο 45'!

Στην επανάληψη η Εμπολι προσπάθησε να πετύχει το γκολ της τιμής αλλά δεν τα κατάφερε, με την Κάλιαρι να πανηγυρίζει την δεύτερη φετινή εκτός έδρας νίκη της. Η προηγούμενη, ήταν επίσης με 4άρα (1-4 την Ιντερ)!

 

SERIE A Τελευταία Νέα