Εκτός Ανάκογλου και Τζανετόπουλος
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Χωρίς του Ανάκογλου και Τζανετόπουλο πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της ΑΕΚ. Ξεκίνησε η προετοιμασία για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ηρακλή Ψαχνών.
Που καιρός για ξεκούραση στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας περίμενε τους παίκτες του το πρωί του Σαββατου στα Σπάτα. Ο τεχνικός της Ένωσης είδε τους Τζανετόπουλο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα και τον Ανάκογλου να κάνει πρόγραμμα ενδυνάμωσης στο γυμναστήριο.
Όσοι παίκτες έπαιξαν χθες στα Χανιά έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι γυμνάστηκαν κανονικά δουλεύοντας στα τελειώματα και παίζοντας ένα μίνι δίτερμα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
