Μπάκος: «Δεν μας άξιζε αυτή η ήττα»

Gazzetta team
Μπάκος: «Δεν μας άξιζε αυτή η ήττα»

bet365

Ο Δημήτρης Μπάκος ήταν "σκασμένος" από τη βαριά ήττα του Αστέρα στο Λονδίνο, τονίζοντας ότι το τελικό 5-1 δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Εμφανώς στεναχωρημένος από τη συντριβή των Αρκάδων στο "Γουάιτ Χαρτ Λέιν", ο εκ των ιδιοκτητών του Αστέρα τόνιζε στους συνεργάτες του κατά την επιστροφή της ομάδας στην Ελλάδα πως το αποτέλεσμα ήταν πλασματικό και δεν άξιζε σε καμία περίπτωση να χάσει με αυτό το σκορ η ομάδα της Τρίπολης.

«Δεν μας άξιζε αυτή η ήττα. Το σκορ δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Σε καμία περίπτωση δεν ήμασταν τόσο χάλια», ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια του Δημήτρη Μπάκου.

Παρ' όλα αυτά οι Αρκάδες δεν χάνουν την αισιοδοξία τους κι όπως τόνιζαν στις συζητήσεις τους οι διοικούντες, υπάρχουν σημαντικές ελπίδες για την πρόκριση, τη στιγμή που ακολουθούν και δύο σερί εντός έδρας παιχνίδια με Τότεναμ και Μπεσίκτας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα